18éves vagyok most végeztem az iskolával.1évig nem tanulok tovább, addig járhat valami pályakezdő támagotás nekem? (lenn tovább)
úgy hallottam egyik ismerősömtől, hogy ő ilyenkor utánanézett és kaphatott havi 16ezret, de ennek már jópár éve, kíváncsi vagyok, hogy iylen még létezik
ugyanis egy évig nem tanulok és nem is dolgozok
(hanem készülök afelvételimre, ami jövő áprilisban esedékes) mit tudtok az ilyen támogatásról?létezik? és hova forduljak?
jézusom ennyire túl dramatizálni valamit
:D
miért ne vennének fel
kislány korom óta szerepelek színházban!
és nem megyek el dolgozni, mert jelenleg nincs rá szükségem, nem fizetek külön lakást, külön kajáért stb...
majd ha egyetemre megyek és albérletben lakom, ne aggodj fogok dolgozni
de még mindig nem értem miért akkora eget rengető bűn, az, hogy megkérdeztem van e támogatás? és ha lenne felvettem vna? arra még mindig nem válaszoltál, hogy te nem vennéd fel az én helyemben?
ennyi az egész, de annyira irigyek és önérzetesek a magyar emberek, hogy valami borzasztó!!! attól érzik magukat többnek, hogy mást szidhatnak mindenféle anonoim oldalon
már rég elfogadtam h hnics támogatás!most mi ezzela bajod? nem nyofogok érte, h jajj ez iganis járna nekem
ja és többet ne írj légyszíves a kérdésemhez
elég volt a primitiv emberekből!
azt meg nem tudom honnan veszed, hogy nem fognak felvenni?
ha senkit nem vennének fel, akkor üres lenne az egyetem nem de bár
és színészi köökben meg mint írtam benne vagyok egy ideje
inkább pucold meg acipőd...
nem találtál bennem semmi értékes tulajdonságot?
hát sajnálom, hogy a válaszaim alapján tulajdonságokat keresel, tudod mit jelent ez?
hogy könnyűszerrel ítélkezel mások felett! ha neked ennyi elég
ezért tartunk itt erkölcsileg, ahol....
elég egyértelmű, hogy egy öntelt pitsa vagy:) ha esetleg bekerülnél, akkor szépen ki leszel utálva ilyen stílussal.
mellesleg:
"és nem megyek el dolgozni, mert jelenleg nincs rá szükségem, nem fizetek külön lakást, külön kajáért stb..."
akkor minek a segély ha nincs szükséged rá te szánalom?
én sem mondtam hogy elsőre bekerülök
de fel fognak venni! és ezt elhiszem:)
ha úgy állnék hozzá, hogy úgysem, akkor nem is lenne belőle semmi
azért, kéne az akis zsebpénz, mert szüleim állnak otton mindent amia létszükséghez kell
viszont ha szórakozni szeretnék menni, azt már nemigen szokták, ezért jött volna jól
szimplán ennyi
előzőnek annyit:
hogy 24-25évesen nem mehetnek már felvételizni, mivel ott van korhatár!
Én dramatizálom túl, amikor te írsz négy felháborodott választ az én egyetlen türelmes kommentemre? :)
Hidd el- tudom, úgysem fogod, amit meg is értek - miattad mondtam mindezt; hogy leszállj végre a magas lóról és észrevedd, hogy te sem az a mindenható atyaúristen vagy, akinek beállítod magad. Nagyon fogsz koppanni, hatalmasat - de ha erre van szükséged, tessék.
Viszont alapvető emberi jogom annyi hozzászólást írni, amennyit szeretnék, és formálni az engem körülvevő világot, amiben bizony te is benne élsz. Tehát akkor hívom fel a figyelmed a primitívségedre. (És ne haragudj, de hogy még miután felhívom a figyelmed arra, hogy gáz, ha még a magyar helyesírást sem tudod használni, ráadásul szerinted mindenki csupán rosszindulatból és irigységből ír neked, te nevezel engem primitívnek... nevetséges :) ) Csak olvasd végig, hány olyan választ kaptál, ahogy a hülyeségeden nevetnek, és utána nézz egy kicsit magadba.
A stílusod továbbra is beképzelt és lekezelő, ezért tart ott a világ, ahol most, nem miattunk, normális emberek miatt, akik finoman figyelmeztetünk a hibáidra.
Érdekes, mellesleg minden pontomhoz fűztél valamit, kivéve ahhoz, amiben ecseteltem miért zavarna, ha segélyt kapnál. Szavaidból süt az ellentmondás.
Gyerek vagy te még ahhoz, hogy színész légy...
jesszus úristen neked meg mibajod van már?
feltettem egy egyszerű kérdést, utána kérdeztél pár dolognak, válaszoltam
de ez már túlzás
hova ragozzuk még a szart?:)
nevetséges komolyan
keress mást kérdés, az alat nyálazz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!