Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van a hazánkban magyargy...

Miért van a hazánkban magyargyűlölet?

Figyelt kérdés
Romák tudják ordítani, hogy "rásszistá" ha megvéded magad rasszistának titulálnak, ha egy roma üt meg egy magyart akkor "szegény ártatlan cigányfiú" megvédte magát és nem büntethetjük meg. Nekem ebből k*rvára elegem van.
2010. jún. 28. 13:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Miért vagyok hülye, te szerencsétlen?!

Nyisd ki azt a síklátókörű szemed, olvass többet, nézz, láss, nem kell sok idő, hogy te is rájöjj, a magyarokat mindenki utálja. Országon belül és kívül egyaránt, minden irányból!

2010. jún. 29. 14:35
 22/24 anonim ***** válasza:
34%

74

Nem lehet, hogy csak téged nem tudnak elviselni?:)

2010. jún. 29. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja, és mielőtt kitalálod, hogy biztos egy utolsó szar cigány vagyok, nem, magyarabb vagyok, mint hinnéd, és magyar is akarok maradni. Amit írtam, objektív tényközlés. Egy ideig követheted a struccpolitikát, de a végén te is rá fogsz jönni a dolgokra.
2010. jún. 29. 14:37
 24/24 anonim ***** válasza:

40%

Nem tudod globálisan értékelni a dolgokat? Arra mutogatsz csak okosan ujjal, aki kimondja az igazságot?

Egyébként igen, engem is utálnak, személy szerint engem. És ha betennéd a lábad a Józsefvárosi piacra, a Sárkány centerbe vagy a Kőbányai bazárba, vagy csak simán a 8-10. kerületbe, személy szerint téged is utálnának.

Te biztos könnyen beszélsz, hogy szökőévben egyszer látsz a kocsmában egy leamortizált csöves cigányt, és mondjuk nincs hiteled se, ahol a zsidók a véred is leszívják (persze szeretetből), de egy kicsit tovább is kéne ettől látni. Járkálj egy keveset Budapest kedves 8. kerületi utcáin este, és kérdezd meg az első bandát, hogy mi a helyzet velük. Meg fogod látni, mennyire szeretnek. És nem kell, hogy ezek cigányok legyenek. Menj be egy vietnámi sarokba a sárkányba. Ők is szeretni fognak. És ezek árasztják el Magyarországot. Lehet ezt tagadni, de nincs értelme, és majd te se fogod, ha valamelyik rokonod válik a licselés, vagy "csak" rablógyilkosság áldozatává.

2010. jún. 29. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!