Ha ennyi okos ember van kis hazánkban, akkor miért engedik meg, azt hogy rabszlogaként éljenek, egy bizonyos olyan emberek által felépitett rendszerben, ami csak annak jó aki kitalálta? Gondolok pl a kormányra, meg a többire.
Én csak egy egyszerű szakmunkás vagyok.Ahogy olvasgatom itt a válaszokat,sokan képben vannak.Nekem csak az egyszerű,hétköznapi élethez van eszem,de már kb 15 évesen észrevettem/anyámékon/,hogy modern rabszolgaként fogok élni.amikor megkérdeztem vkit,akit okosabbnak tartottam magamnál,h miért is van ez,azt válaszolta:nem tudom.
szerintetek helyes ez,hogy ilyen Gyurcsány félék irányítanak,kik még beszélni sem tudnak?És az iskolát végzett tanult emberek miért nem tesznek semmit?Ha tehettem volna és továbbtanulok,biztos kitúrnám az összes ilyen férget.
23.éves létedre meglehetősen éretlen vagy.
Az ősközösségben nem volt kormány.Ha elejtettek egy zsákmányt,és összvesztek rajta,az erősebb fejbecsapta a gyengébbet,és övé volt a zsákmány.
Ma már ez aligha működne.
Vannak pártok,akik között a szavazók választhatnak.Aki a legtöbbet kapja,az alakíthat kormányt.
Úgy vélem,hogy Jobbikos vagy.Ha ők győznének a választásokon,akkor ők is alakítanának kormányt,leneének politikusaik stb.Akkor is kellene dolgozni mindenkinek,és a főnökétől függne.
Azon lehet vitatkozni,hogy jobban kormányoznának-e,mint a többi párt,de azon nem,hogy az ország nem minden lakosa egyetértene velük.( Ahogy a többi párttal és kormánnyal sem)
Ha történetesen lenne diplomád,akkor mit akarnál-tudnál tenni,hogy ne legyél modern rabszolga? Rojtosra tépheted a szádat,de attól még nem változna meg semmi.
Ha nem tetszik, menj el szavazni, vagy jelöltesd magad, bár arról már lekéstél idén, majd 4 év múlva, nekem volt ismerősöm, aki nem politikát tanult, de jelöltette magát, és megtehette, indulhatott, csak végül nem lett eredményes, hátha te nagyobb sikerrel jársz.
Azt azért hadd kérdezzem már meg, hogy milyen fizetésnek adózod le te a 80%-át?
Ja, és még mindig ott a lehetőség, hogy kimehetsz külföldre, persze ahhoz nyelvismeret kell, de gondolom, ez egy 23 évesnek csak nem lehet akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!