Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ennyi okos ember van kis...

Ha ennyi okos ember van kis hazánkban, akkor miért engedik meg, azt hogy rabszlogaként éljenek, egy bizonyos olyan emberek által felépitett rendszerben, ami csak annak jó aki kitalálta? Gondolok pl a kormányra, meg a többire.

Figyelt kérdés

Én csak egy egyszerű szakmunkás vagyok.Ahogy olvasgatom itt a válaszokat,sokan képben vannak.Nekem csak az egyszerű,hétköznapi élethez van eszem,de már kb 15 évesen észrevettem/anyámékon/,hogy modern rabszolgaként fogok élni.amikor megkérdeztem vkit,akit okosabbnak tartottam magamnál,h miért is van ez,azt válaszolta:nem tudom.

szerintetek helyes ez,hogy ilyen Gyurcsány félék irányítanak,kik még beszélni sem tudnak?És az iskolát végzett tanult emberek miért nem tesznek semmit?Ha tehettem volna és továbbtanulok,biztos kitúrnám az összes ilyen férget.

2010. márc. 29. 08:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23 éves vagy, még továbbtanulhatsz és szerezhetsz diplomát, van pénzed, miért nem vágsz bele, ha azt hiszed, a diploma megoldás lenne minden problémádra? Nem vagy elkésve, van egy kolléganőm túl a 30-on, most fog diplomázni (őt munkahely küldte el, aztán megszűnt a munkahelye, de végigcsinálja így is, hogy most már ő fizeti, mert nem olyan lusta dög, mint te, aki csak pofázni tudsz, de nem csinálsz semmit annak érdekében, hogy jobb legyen, elkényeztetett majom).
2010. márc. 29. 12:29
 22/28 A kérdező kommentje:
velem foglalkoztok,és nem veszitek észre,hogy szarban éltek.ehhez csak gratulálni tudok.de a kérdés még mindíg nem arról szól,hogy engem oltsatok neten név nélkül.
2010. márc. 29. 13:20
 23/28 anonim ***** válasza:

Okos gyerek vagy! Szeretnék neked ajánlani cikkeket.

A mai hódítások már nem erőszakkal történnek...

[link]

[link]

Ha megnézted őket, érdekel a véleményed.

Az első eléggé hosszú, a másodikat nagyon ajánlom!

Jó tanulgatást!

2010. márc. 29. 13:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Az állami elvonás csak 54,6%. Meg mindenen az ÁFA. És minden pénz előbb-utóbb visszakerül az államhoz.
2010. márc. 29. 14:15
 25/28 anonim ***** válasza:

"pedig engem a szüleim csak annyiban segítenek, hogy lakhatok még velük, és nem kell albérletre költenem."

Csak annyiban?:) Az az egyik legnagyobb segítség! Bár nekem is CSAK így segítettek volna. 18 éves korom óta albérlet, szerinted, hogy haladok előre az életemben?

Úgy kezdtem, hogy 12 órát dolgoztam, hogy ki tudjak mindent fizetni és még egyek is:) A barátnőm pedig még tanult, tehát eltartottam őt is, mert ő sem maradhatott már otthon... Szóval nagyon nagyon szerencsés vagy, hogy otthon maradhattál!

2010. márc. 30. 15:14
 26/28 anonim ***** válasza:
15:14 - Ha albérletre kéne költenem, már rég az utcán lennék, mert tele lennék adóssággal, amit nem tudnék fizetni...
2010. márc. 30. 21:06
 27/28 anonim válasza:
15 évesen egy nagyon jó kérdést tettél fel. Korodhoz képest jól látod a dolgokat. Vagy tanulj tovább és túrd ki a férgeket, mert az eszed meg van hozzá, vagy hagyd el az országot, mert ennyi férget kítúrni nem lesz könnyü munka.
2013. jan. 3. 11:46
 28/28 anonim válasza:
bocs most látom már idösebb vagy. Akkor is!
2013. jan. 3. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!