Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ennyi okos ember van kis...

Ha ennyi okos ember van kis hazánkban, akkor miért engedik meg, azt hogy rabszlogaként éljenek, egy bizonyos olyan emberek által felépitett rendszerben, ami csak annak jó aki kitalálta? Gondolok pl a kormányra, meg a többire.

Figyelt kérdés

Én csak egy egyszerű szakmunkás vagyok.Ahogy olvasgatom itt a válaszokat,sokan képben vannak.Nekem csak az egyszerű,hétköznapi élethez van eszem,de már kb 15 évesen észrevettem/anyámékon/,hogy modern rabszolgaként fogok élni.amikor megkérdeztem vkit,akit okosabbnak tartottam magamnál,h miért is van ez,azt válaszolta:nem tudom.

szerintetek helyes ez,hogy ilyen Gyurcsány félék irányítanak,kik még beszélni sem tudnak?És az iskolát végzett tanult emberek miért nem tesznek semmit?Ha tehettem volna és továbbtanulok,biztos kitúrnám az összes ilyen férget.

2010. márc. 29. 08:56
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
lassan rájövök,nem az iskola teszi,azt h ki mennyire megvezethető.
2010. márc. 29. 09:50
 12/28 anonim ***** válasza:

mind szolgák vagyunk. az egész világon. a kormányok szolgái. a munkahely szolgái, a hatóságok szolgái, stb.

igazából az nem mindegy, hogy ezt mennyire érzed? Mert pl a svájciak nem érzik, ott kapnak annyi dolgot cserébe a szolgálataikért, hogy kompenzálja, így jó életük lehet. itthon szart se kapsz, csak elvesznek még jutalomból. Ez itt a valódi diktatúra 2.0.

Az életeben való érvényesülés amúgy kreativitástól függ. Ügyességtől, talpraesettségtől. Én pl nem fogadtam el a melóhelyem konkurenciájától az állásajánlatukat ami jó volt, mert a becsületemet nem adom el, hogy oda vigyem az itteni titkokat. Lesz más lehetőségem tudom.

Ki lehet innen törni, rajta vagyok az ügyön.

2010. márc. 29. 09:55
 13/28 anonim ***** válasza:
Én nem cigizek, nem használok autót, nincs káros szenvedélyem, nettóban nem keresek sokat, de annak nagy részét félre tudom tenni, és kell is, hogy legyen miből kimennem külföldre néhány évre tanulni és dolgozni. Ezek szerint vagy te gazdálkodsz rosszul, vagy én vagyok kakukktojás, pedig engem a szüleim csak annyiban segítenek, hogy lakhatok még velük, és nem kell albérletre költenem.
2010. márc. 29. 09:57
 14/28 A kérdező kommentje:
batya.vakon élsz.nem zavar téged,h amit kitermelsz az államnak,abból semmit nem kapsz vissza?lehet azért tudják ezt csinálni évek óta mert ilyen az átlagember felfogása.
2010. márc. 29. 10:01
 15/28 anonim ***** válasza:
Megvan a lehetőséged, öcsém, hogy változtass ezen, miért hisztizel? És még a nők a hisztisek, a pasik sokkal hisztisebbek. Ide figyelj, kölyök, ha nem tetszik, abbahagyhatod a dohányzást, úgyis káros, eladhatod a kocsit, és járhatsz biciklivel, az nem kér benzint, és még mozogsz is közben, elmehetsz külföldre, EU van, nem zárnak be, sokan mentek már. És persze elmehetsz szavazni is. Hajrá! Csak ne hisztizz, mert nevetségessé teszed magad pasi létedre.
2010. márc. 29. 10:04
 16/28 A kérdező kommentje:
te f@szkalap.több pénzem van itthon mint neked elhiszed?a kérdés nem arra irányult,h oktasson egy nagyarcú ember.ezt azért csak észrevenném.....
2010. márc. 29. 10:08
 17/28 anonim ***** válasza:

"te f@szkalap.több pénzem van itthon mint neked elhiszed?"

Akkor mi a probléma? Élvezd.

Szebb jövőt

2010. márc. 29. 10:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Drágám, ha ilyen gazdag vagy (én otthon nem tartok készpénzt, mert ha betörnek, elviszik, arra van a bank), akkor miért panaszkodsz? Nincs miből enni? Nincs miből fűteni? Nincs miből öltözködni? Nincs miből kifizetned a számlákat? Mit akarsz? Menj szépen és gyújtsd fel a politikusok házait, ha valami nem tetszik.
2010. márc. 29. 10:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Tudom, te biztos valami kis tejfölösszájú elkényeztetett kölyök vagy, akinek anyu-apu lakást és kocsit adott, meg állást a feneke alá protekcióval, és még ez se elég.
2010. márc. 29. 10:53
 20/28 anonim ***** válasza:

De jó, egy újabb hülye kérdés!:)

Most az a bajod, hogy sok adót kell befizetned és kevés dolgot kapsz érte vissza? Vajon miért is lehet ez?

(Pont olyan ez, mint a BKV jegyek példája)

1.) Mert sokat sikkasztanak fent! (ezt választással és új kormánnyal lehet megoldani!)

2.) Mert sokan nem adóznak és feketéznek (vagy a BKV-s példával élve bliccelnek)! Persze mondhatjuk azt, hogy alacsonyabb adók mellett biztos kevesebben feketéznének. Ok, ez nyilván így is van. De nem biztos hogy összességébe többet fizetnének be!

Ha szerinted az egész választás előre lerendezett, akkor csak sajnálni tudlak. Tehát teljesen felesleges elmenni akárkinek is szavazni, mert úgyis kész a végeredmény, hogy Fidesz:55%, Jobbik:20%, MSZP:15%, LMP: 5%, MDF 5%?

Vagy ez ilyen kurucos össz-szabadkőműves elképzelés, hogy mindent a zsidók irányítanak hátulról (talán még a Kurucot is, duplacsavar taktika?:)).

"Ha tehettem volna és továbbtanulok,biztos kitúrnám az összes ilyen férget."

Jaj, ez annyira tipikus, a nem diplomásoktól, meg a beosztottaktól.

Ha én diplomás lennék, ha én főnök lennék, biztos mindent sokkal jobban csinálnék, meg persze tök szuper állásom lenne, csak azért mert szereztem egy diplomát.

Ez kb. annyira tipikus mint a szakmunkások lenézése.

De úgyis van egy halom pénzed, levelezőn (hétvégenként tanulva) szerezz egy diplomát, és váltsd meg ezt a világot!

2010. márc. 29. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!