Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van a hazánkban magyargy...

Miért van a hazánkban magyargyűlölet?

Figyelt kérdés
Romák tudják ordítani, hogy "rásszistá" ha megvéded magad rasszistának titulálnak, ha egy roma üt meg egy magyart akkor "szegény ártatlan cigányfiú" megvédte magát és nem büntethetjük meg. Nekem ebből k*rvára elegem van.
2010. jún. 28. 13:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"És azt minek nevezitek, hogy békés tüntetők kimentek tüntetni és kilőtte egy sün(rendőr) az egyik ember szemét."

Ezt hívják sündőrségnek :-)

2010. jún. 28. 13:31
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy meg azért lehet magyargyűlölet, mert az emberek már semmi magasztosat nem látnak a nemzetben, mai szóval nem látják menőnek a nemzeti érzést.

"Harcolni csak azért lehet amit szeretünk, szeretni csak azt lehet, amit tisztelünk, tisztelni pedig azt, amit legalábbis ismerünk."

Adolf Hitler

2010. jún. 28. 13:33
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Hogy magyargyűlölet volna? Csak az összes etnikum utálja a magyarokat. A romák, az arabok, a kínaiak, a vietnámiak, a koreaiak, a négerek, a zsidók, és a politikusok (e két utóbbi közt elég nagy az átfedés). Hozzáteszem, ezek összességében már a többségi társadalom.

Szeretném, ha az az etnikumbérenc, aki le MERTE írni álszentül, hogy nincs magyargyűlölet, ásna gyorsan egy gödröt magának, és élve eltemetné magát.

2010. jún. 28. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem gyűlölöm a magyarokat. Te igen?
2010. jún. 28. 14:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem utálom a saját fajtám. Inkább büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok
2010. jún. 28. 14:37
 16/24 anonim ***** válasza:
74%-os, ezt hívják üldözési mániának :)
2010. jún. 28. 14:46
 17/24 anonim ***** válasza:
23%

"74%-os, ezt hívják üldözési mániának :)"

Erre csak a sokat ismételt Hofi-mondást válaszolnám:

Attól, hogy valaki paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldözik!

2010. jún. 28. 14:47
 18/24 anonim ***** válasza:
74-es, ezt mire alapozod?
2010. jún. 28. 15:13
 19/24 A kérdező kommentje:
2010. jún. 28. 16:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Magyar gyűlölet volt, van, remélem nem lesz.

De míg zsidók ülnek a parlamentben, és ennek a "feltámadóban lévő" országnak is csak egy Jobbikocskára futotta, addig lesz magyar gyűlölet.

(Félreértés ne essék: Örülök hogy van Jobbik, de ez csak JOBBik, nem a megoldás).

2010. jún. 29. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!