Magyarok! Mennyire működik hazánkban a becsületkassza?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 23:12
1/16 anonim válasza:
Az én munkahelyemen nem működött, mindig voltak renitensek akik ingyen akartak mindent megszerezni. Ebben az esetben kávéról volt szó.
2/16 anonim válasza:
Baráti társaságokon kívül sehol nem működik.
3/16 anonim válasza:
Van olyan közeg, ahol működik, máshol nem. Általában nem
4/16 anonim válasza:
Én sok szórakozóhelyen láttam olyat, hogy a WC-ben volt becsületkassza. Ott volt egy öreg néni vagy hajléktalan és neki szánták a pénzt. Nagyons sokan szoktak adni. Egyiktől megkérdeztem, hogy egy nap mennyi gyűlik össze és aztmondta, hogy 3000-5000Ft között.
5/16 anonim válasza:
sajnos nem hinném hogy a magyaroknál működik :(
6/16 anonim válasza:
Egyszer voltam egy kis fesztiválon, ahol a szendvicseknél volt becsületkassza. Amennyire tudom, jól működött.
7/16 anonim válasza:
Baráti körben nálunk szokott működni. Nagyobb méretben valaki biztos, hogy elrakja magának a bevételt. Ez még mindig Magyarország...
9/16 anonim válasza:
Ha nincsenek a közelben cigányok, van közös cél, akkor valamennyire működhet:D
10/16 anonim válasza:
Tartsd távol a becsületkasszát a ciggerektől és a bipsiktől, akkor működni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!