Antifasiszták, mit szóltok ehhez a cikkhez?
„És ugyebár te pampogsz, hogy csúnya dolog általánosítani? 1 darab esetből vonsz le következtetést az egész gárdára?”
Milyen következtetést is vontam le? Nem vilgágos…
„ha nekem csak 1-2 rossz esetem lett volna a cigányokkal, akkor én sem általánosítanék. De közben kiemelem újra, h a srác nem volt már gárdatag, és bármennyire is furcsa, de egy szervezet nem felel az egyénekért. Annyit tehet csak, hogy a fertőzött sejteket kiveti, ennyi. Ha a gárda kollektíve(ismered ezt a szót?) gyilkoltak volna, akkor lett volna helyes az érved. Ezzel amúgy elárultad magad, hogy mennyire nem tudod miről van szó. Mellesleg olaszliszka egy a sok közül. ha utánanéznél, találnál egy tonna esetet ami hasonló, max nem tuti, hogy van halálos áldozat is (a szerencsének köszönhetően)”
Arra nem reagálnék, hogy milyen stílusban válaszolsz, holott ez nem hiszem, hogy indokolt. Viszont:
A dolog nem arra volt kihegyezve, hogy gárdista volt, hanem hogy fehér. Nem is értem, hogy most miért mosdatod itt a gárdát, engem rohadtul nem érdekel. Mellesleg Kalocsa is egy a sok közül, felfoghatnád, hogy így ennek nincs értelme.
„de ugyanaz, mármint amivel érveltem. Mutatod a hivatalos statisztikát?”
Ha tényleg nem látod a különbséget akkor mindegy, nem tudok mit tenni.
„köszönjük emese, ha szerinted a hírek monjdák az igazat és szerinted beszámolnak a cigányos ügyekről, akkor el vagy tájolva, köszi emese!”
Értem, tehát akkor neked valamilyen olyan hírforrásod van, ami beszámol minden egyes cigány és nem cigány által elkövetett bűncselekményről. Érdemes lenne megosztanod velünk mert szerintem sokan kiváncsiak vagyunk.
mert szerinted mi az érv? Egy milliomos vagy milliárdos beszámolója a valóságról aki tudja, hogy mi folyik az miért nem érv? Ha leadná az rtl klub akkor lenne valóság neked mi? Elárulom neked, hogy az igazságot nem a TV-ből fogod megtudni.
Tudnék mesélni dolgokat amikről a TV beszámolt, de közben totál másképp történt, érdekes és felkapott hírekkel kapcs. Hidd el, hogy marhára nem a hírdó a mérvadó!
Azért te szerencsétlen, mert most én is kitalálhatom, hogy a főnököm, azt mondta, hogy a Föld tök lapos és apró rózsaszín mókusok viszik a hátukon. Aztán persze majd elvárom, hogy elhiggyed. A másik, hogy egy ember szubjektív vélemény egy dologról nem releváns. (Ismered a szót?)
„nem mondtam, de azt igen, hogy van bőven. és annak ellenére, hogy gazdag, ugyanúgy bűnözik. rosszabbul mint egy korrupt politikus, mert egy gazdag cigány nem riad vissza a testi sértéstől.”
Na erre meg nem is érdemes reagálni annyira légbőlkapott és bizonyíthatatlan. (Gondolom ismered az összes gazdag cigányt és mind bűnöző.)
„Hány éves vagy? szőke ugye? Nem tudod, hogy a statisztika a bűncselekményekre terjed csak ki ugye? Mellesleg ezt lehet látni, akinek van szeme. Próbálsz kötekedni, de nem vagy elég intelligens hozzá.
Inkább menj játszani valamivel, mert ehhez te még kicsi vagy azt hiszem.”
Na igen. Az érveknek vége, jöhet a jó öreg sértegetés és személyeskedés. Sajnos a helyesírási hibáid, és érveid komolytalansága, ill. rendkívüli szűklátókörűséged, és elfogultságod okán kénytelen vagyok feltételezni, hogy te nem vagy elég intelligens egy vitához. Egy kulturált ember nem kezd el mást szapulni abban az esetben ha nem ért vele egyet. Egy vitában érveket ütköztetünk, és majd a végén meglátjuk a konklúziót. (Ha van.)
amikor a másik ember hülyeséget hülyeségre halmoz és próbál visszavágni az én érveimmel olyan dolgok mellett amikhez totál nem passzolnak, és csaj mondja mondja, akkor elborul az ember agya.
a helyesírásom pedig nem tükrözi az intelligenciámat.
Nézd. lökhetném még itt órákig, de úgy érzem, hogy értelmetlen. Persze tudom jössz majd a 6éves szinteddel, h "háhá én győztem", de ezt rajtad kívül mindenki más tudni fogja.
(mellesleg ha fehér emberek ellen érvelsz, akkor miért pont a gárdistát emelted ki? ennyit erről, még hazudsz is)
nah mind1, minden jót a kis üvegburkodhoz! Többségében elmondtam amit gondoltam, ezenfelül már csak ismétlés lenne minden, papagáj pedig nem leszek.
"Persze tudom jössz majd a 6éves szinteddel, h "háhá én győztem", de ezt rajtad kívül mindenki más tudni fogja.
(mellesleg ha fehér emberek ellen érvelsz, akkor miért pont a gárdistát emelted ki? ennyit erről, még hazudsz is)"
Nem tudom miért lenne "6éves szintem", de nem is számít. Nem érvelek, a fehér emberek ellen. Csak igyekeztem rámutatni, hogy ugyanúgy ki lehet emelni egy fehér ember által elkövetett bűncselekmény, csak nincs értelme. Mint ahogy állandóan olszliszkával dobálózni is értelmetlen. Értelmes ember mind a két esetet (és az összes többit is) elítéli, de nem vol le olyan következtetést, hogy az összes cigány gyilkos/az összes fehér gyilkos.
Azt nem tudom, hogy a gárda említése miért rázott így meg (illetve sejtem) de hidd el, engem abszolút hidegen hagy a gárda, felőlem aztán csinálnak amit akarnak. Ha mindenki így lenne vele már rég nem is létezne. (De ez egy másik téma.)
Említve voltak már a börtönök. Menjetek el tényleg börtönlátogatásra és eldől majd a vita kik bűnöznek keményebben.Előre bocsátom olyan érzésetek lesz mintha cigányrezervátumba látogattatok volna.
Pár hónapja volt egy ilyen jó vicc:
"-Melyik pártnak van a leghosszabb kampányfilmje?
-A Jobbiknak.Kékfény az m1en."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!