Antifasiszták, mit szóltok ehhez a cikkhez?
"az arányok számítanak, azok ak.rva arányok értitek?"
- Rendben, nézzük az arányokat. A mélyszegény rétegben, ahol az iskoláztatás és alapvető ruháztatás is luxusnak számít, mekkora a romák aránya?
Amúgy szerinted mekkora aránytól lehet már általánosítani?
ember, nem érdekel a mély szegénység érved. krva sok mély szegénységben élő magyar van aki képes nem bűnözi. Barátnőmék családja se gazdag, az ő rokonaik sem, sőt a sok árvízkárosult magyar se ment fosztogatni. Ezzel szemben az árvízkárosult cigányokból jópár ment önkényesen házakat foglalni lopni rabolni.
Én se voltam sosem gazdag. 0-ról kezdtem szinte. Volt, hogy kajára alig volt pénz. Mégis elértem, hogy jól élek, mert tettem érte. Pedig bármennyire is furcsa, fehérként krva sok gúnyolódást és kirekesztést kaptam.
A cigányok erre nem hajlandóak. Persze az én seggemet nem nyalta senki sohasem.
És igen általánosítani már onnantól lehet amikor minden 4. roma akivel találkozok, agresszív, hőzöngő, bunkó, paraszt, stb. De jelenleg nem minden 4. roma ilyen, hanem tapasztalataim szerint 50-ből minimum 48.
Amúgy bármennyire is hihetetlennek találod, de a gazdag cigányok akik nem élnek mély szegénységben, ugyanolyan agresszívek mint a szegények.
:) Akkor nézzük a másik oldalról. A cigányok által elkövetett bűncselekmények nagy hányada kis értékű lopás, esetleg testisértés. Akármennyire is furcsa, gyilkosság csak nagyon kis hányadát teszi ki az általuk elkövetett bűncselekményeknek. Másodszor, akármennyire is furcsa, hasonló szociális körülmények között élő fehéreknél a hasonló bűncselekmények aránya szinte azonos.
De nézzük az érem másik oldalát: Ott van a sikkasztás, zsarolás, tőzsdei manipulációk, nagy értékű lopások, amit jellemzően a gazdag fehérek követnek el. Ezekben a kategóriákban gyakorlatilag nincs cigány elkövető.
Miért is? Mert gyakorlatilag nincs cigány aki a felső tízezerhez tartozna.
Na akkor most mondjad, hogy az anyagi és szociális helyzetnek semmi köze a cigánybűnözéshez.
Már tudok erről, több helyen is olvastam, a róla szóló videót itt lehet megtekinteni: http://www.youtube.com/watch?v=x5I6rv2oHgs
Sajnos, az a helyzet, hogy a négerek között bizony nagy számban vannak bűnözők. Erre szokták mondani, hogy az USA-ban ennek az az oka, hogy az őseik rabszolgák voltak, és ez a rá adott reakciójuk, de azért ez nem adhat felmentést. Érdemes megnézni ezt a videót is, amit már egy másik kérdésben feltettem:
Ez is írja, hogy vannak jó és rossz emberek minden rasszban, de az átlag önmagáért beszél...
":) Akkor nézzük a másik oldalról. A cigányok által elkövetett bűncselekmények nagy hányada kis értékű lopás, esetleg testisértés. "
mesélj nekem, kiktől lopnak? a dúsgazdagoktól?
Nem! A szegényektől lopnak. Így az általad említett "kis érték" relatív. Az ami neked kis érték az az áldozatnak lehet, hogy egy élet munkája, vagy fél évnyi munka, spórolás.
az "esetleg" testi sértés meg nokomment. Nem nagyon vagy tisztában azzal, hogy milyenek ezek. ugye olaszliszka is kis testisértés volt. nyilván.
Magyarok nem nagyon támadnak tömegesével, nem követnek el akkora mértékű csoportos garázdaságot mint a cigányok. De ha 3 cigány közül mindegyik egy ember ellen elkövet egy kis könnyű testi sértést, mondjuk mindegyik "csak" 2-t húz be neki, akkor az az áldozatnak már nem lesz könnyű. De ezen is röhögnöm kell, hogy szerinted "csak" ennyi.
"Akármennyire is furcsa, gyilkosság csak nagyon kis hányadát teszi ki az általuk elkövetett bűncselekményeknek."
Az, hogy én azt mondom, hogy agresszívek és ütnek vernek ,lopnak, azt hiszem alátámasztott, nagyon sok ember beszámolója tapasztalata alapján. De ez az állításod azért némi igazolásra vár. Ugyebár tiltott az etnikum alapú statisztika. Mesélj, hogy honnan veszed, hogy a gyilkosságok nagy részét nem cigány követi el? hm?
"Másodszor, akármennyire is furcsa, hasonló szociális körülmények között élő fehéreknél a hasonló bűncselekmények aránya szinte azonos."
Újra a kérdésem, milyen statisztikáról is beszélsz? Tudomásom szerint a legutolsó régi "cigányos" statisztika szerint ezekre az érveidre pont rácáfoltak.
"De nézzük az érem másik oldalát: Ott van a sikkasztás, zsarolás, tőzsdei manipulációk, nagy értékű lopások, amit jellemzően a gazdag fehérek követnek el. Ezekben a kategóriákban gyakorlatilag nincs cigány elkövető."
Azt te csak hiszed. Nincsenek bmw-s agyonaranyozott cigányok mi? Nézz körbe jobban! Nem 1-2 van belőlük.
(Pár hónapja céges vacsorán voltam, ahol dumálgattak az emberek. Egyik befektetőnk is ott volt. Dumálgattak főnökkel. A figura mesélte, h építettek házat, valami jó nagyot és drágát. Az eladásán gondolkodott. Mondta, h magyar nem akarná megvenni, többnyire csak cigány vagy külföldi.)
"Miért is? Mert gyakorlatilag nincs cigány aki a felső tízezerhez tartozna. "
sznob cigány tuti nincs. De gazdag van bőven, húzd ki a fejed a seggedből kérlek és szippants a levegőbe inkább! érezni fogod a különbséget!
"Na akkor most mondjad, hogy az anyagi és szociális helyzetnek semmi köze a cigánybűnözéshez."
sajnos nem olvasod el amit írtam korábban. Sokkal több magyar él hasonló szegénységben és mégse bűnöznek. ennyi pont.
„az "esetleg" testi sértés meg nokomment. Nem nagyon vagy tisztában azzal, hogy milyenek ezek. ugye olaszliszka is kis testisértés volt. nyilván.
Magyarok nem nagyon támadnak tömegesével, nem követnek el akkora mértékű csoportos garázdaságot mint a cigányok. De ha 3 cigány közül mindegyik egy ember ellen elkövet egy kis könnyű testi sértést, mondjuk mindegyik "csak" 2-t húz be neki, akkor az az áldozatnak már nem lesz könnyű. De ezen is röhögnöm kell, hogy szerinted "csak" ennyi. „
Az a helyzet, hogy itt kiemelsz egy esetet, (olaszliszka) és ebből akarsz messzemenő következtetéseket levonni. Akkor én is azt mondom, hogy nézzük csak meg András Pétert, aki nagy hazafi, gárdista tudomisén, és lefejezte a barátnőjét. (Kalocsa 2009, nézz csak utána.)
„Az, hogy én azt mondom, hogy agresszívek és ütnek vernek ,lopnak, azt hiszem alátámasztott, nagyon sok ember beszámolója tapasztalata alapján. De ez az állításod azért némi igazolásra vár. Ugyebár tiltott az etnikum alapú statisztika. Mesélj, hogy honnan veszed, hogy a gyilkosságok nagy részét nem cigány követi el? hm?”
Nem azt mondta, hogy a gyilkosságok nagy részét nem cigányok követik el, hanem, hogy az általuk elkövetett bűncselekményeknek kis hányada a súlyos bűncselekmény. (pl. gyilkosság) A kettő nem ugyanaz.
„Azt te csak hiszed. Nincsenek bmw-s agyonaranyozott cigányok mi? Nézz körbe jobban! Nem 1-2 van belőlük.
(Pár hónapja céges vacsorán voltam, ahol dumálgattak az emberek. Egyik befektetőnk is ott volt. Dumálgattak főnökkel. A figura mesélte, h építettek házat, valami jó nagyot és drágát. Az eladásán gondolkodott. Mondta, h magyar nem akarná megvenni, többnyire csak cigány vagy külföldi.) „
De van bmw-s agyonaranyozott cigány. De ha kicsit nézel híreket, akkor tudod, hogy az ilyen bűncselekmények döntő többségét nem cigányok követik el. Ezúttal én tanácsolom, hogy kicsit nézz körbe. Az, meg hogy neked mit mesélt a főnököd ne legyen már egy érv. Azt hiszem ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
„sznob cigány tuti nincs. De gazdag van bőven, húzd ki a fejed a seggedből kérlek és szippants a levegőbe inkább! érezni fogod a különbséget! „
Szóval szerinted mind a gazdag réteg döntő hányada cigány??? Vagy miről beszélsz?
„sajnos nem olvasod el amit írtam korábban. Sokkal több magyar él hasonló szegénységben és mégse bűnöznek. ennyi pont.”
Akkor most én kérdezem, hogy ezt honnan gondolod, mivel a faji alapú statisztikák tiltottak.
"Az a helyzet, hogy itt kiemelsz egy esetet, (olaszliszka) és ebből akarsz messzemenő következtetéseket levonni. Akkor én is azt mondom, hogy nézzük csak meg András Pétert, aki nagy hazafi, gárdista tudomisén, és lefejezte a barátnőjét. (Kalocsa 2009, nézz csak utána.) "
a csaj a barátnőm sulijába járt. Ismerem az esetet. Egyrészt a csaj is hülye volt, hogy egy állattal kezd, persze a halált ettől még nem érdemelte meg. Viszont azt tudom, hogy a srác már jó ideje akkor nem volt gárdatag. kirakták.
És ugyebár te pampogsz, hogy csúnya dolog általánosítani? 1 darab esetből vonsz le következtetést az egész gárdára?
ha nekem csak 1-2 rossz esetem lett volna a cigányokkal, akkor én sem általánosítanék. De közben kiemelem újra, h a srác nem volt már gárdatag, és bármennyire is furcsa, de egy szervezet nem felel az egyénekért. Annyit tehet csak, hogy a fertőzött sejteket kiveti, ennyi. Ha a gárda kollektíve(ismered ezt a szót?) gyilkoltak volna, akkor lett volna helyes az érved. Ezzel amúgy elárultad magad, hogy mennyire nem tudod miről van szó. Mellesleg olaszliszka egy a sok közül. ha utánanéznél, találnál egy tonna esetet ami hasonló, max nem tuti, hogy van halálos áldozat is (a szerencsének köszönhetően)
"Nem azt mondta, hogy a gyilkosságok nagy részét nem cigányok követik el, hanem, hogy az általuk elkövetett bűncselekményeknek kis hányada a súlyos bűncselekmény. (pl. gyilkosság) A kettő nem ugyanaz. "
de ugyanaz, mármint amivel érveltem. Mutatod a hivatalos statisztikát?
"De van bmw-s agyonaranyozott cigány. De ha kicsit nézel híreket,"
köszönjük emese, ha szerinted a hírek monjdák az igazat és szerinted beszámolnak a cigányos ügyekről, akkor el vagy tájolva, köszi emese!
"Az, meg hogy neked mit mesélt a főnököd ne legyen már egy érv. Azt hiszem ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. "
mert szerinted mi az érv? Egy milliomos vagy milliárdos beszámolója a valóságról aki tudja, hogy mi folyik az miért nem érv? Ha leadná az rtl klub akkor lenne valóság neked mi? Elárulom neked, hogy az igazságot nem a TV-ből fogod megtudni.
Tudnék mesélni dolgokat amikről a TV beszámolt, de közben totál másképp történt, érdekes és felkapott hírekkel kapcs. Hidd el, hogy marhára nem a hírdó a mérvadó!
"Szóval szerinted mind a gazdag réteg döntő hányada cigány??? Vagy miről beszélsz? "
nem mondtam, de azt igen, hogy van bőven. és annak ellenére, hogy gazdag, ugyanúgy bűnözik. rosszabbul mint egy korrupt politikus, mert egy gazdag cigány nem riad vissza a testi sértéstől.
"Akkor most én kérdezem, hogy ezt honnan gondolod, mivel a faji alapú statisztikák tiltottak."
Hány éves vagy? szőke ugye? Nem tudod, hogy a statisztika a bűncselekményekre terjed csak ki ugye? Mellesleg ezt lehet látni, akinek van szeme. Próbálsz kötekedni, de nem vagy elég intelligens hozzá.
Inkább menj játszani valamivel, mert ehhez te még kicsi vagy azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!