Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hallottatok a "hamburgeradóról...

Hallottatok a "hamburgeradóról? Mi a véleményetek? Szerintem nagyon jó ötlet. Index-en olvastam

Figyelt kérdés
:))))
2010. jún. 23. 14:22
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
75%
Először jó ötletnek tartottam, de azóta rájöttem, hogy ezzel a címmel csak takaróznak, egészséges életmód, meg minden. Remélem a levegőért azért nem kell majd fizetni.
2011. febr. 13. 18:59
 22/25 anonim ***** válasza:
50%

Majd kitalálják a levegőadót is,mondván,hogy az szmogos és egészségtelen,saját érdekünkben ne szívjuk, ha mégis,hát fizessük meg.

Hamburgeradó=Adózzunk még többet,hogy a szegény kormánynak jusson hamburgerre.

Tulajdonképpen az összes ételt bele lehetne sorolni az egészségtelen kategóriába, mert vagy E-betűs adalékot tartalmaz, vagy vegyszerezett zöldség,vagy hormonos táppal etetett állat húsa.

Korántsem az egészségünk védelméről van szó,csupán arról,hogy még többet húzzanak ki a zsebünkből!Undorító.

2011. febr. 17. 08:25
 23/25 anonim ***** válasza:

Én jó ötletnek tartom, amúgy lehet, hogy hamburgernél, meg ilyeneknél csak 10Ft, de az energiaitalok ára 60%-kal növekedhet, mivel különösen károsak az egészségre.

Alkoholra nem értem, miért kéne ilyen adó, az kis mennyiségben egészséges is, és létezik kulturált alkoholfogyasztás.

2011. jún. 22. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:
Kellett valamilyen ürügy, hogy megint jól megemeljék az árakat.És nyilván az egészségtelen árát emelik, hisz az fogy legjobban.
2011. jún. 22. 18:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne hogy azt hidd hogy a hamburgere teszik rá hanem: sóra,cukora,szénsanasvízre,stb még mindig tetszik te nagyokos.

és ez nem csak a kormány hanem a hülye EU hibája

egészség csak ürügy hogy pénzt szedjenek.

egyébként mindenki saját joga hogy mit eszik.

2011. jún. 30. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!