Hallottatok a "hamburgeradóról? Mi a véleményetek? Szerintem nagyon jó ötlet. Index-en olvastam
Majd kitalálják a levegőadót is,mondván,hogy az szmogos és egészségtelen,saját érdekünkben ne szívjuk, ha mégis,hát fizessük meg.
Hamburgeradó=Adózzunk még többet,hogy a szegény kormánynak jusson hamburgerre.
Tulajdonképpen az összes ételt bele lehetne sorolni az egészségtelen kategóriába, mert vagy E-betűs adalékot tartalmaz, vagy vegyszerezett zöldség,vagy hormonos táppal etetett állat húsa.
Korántsem az egészségünk védelméről van szó,csupán arról,hogy még többet húzzanak ki a zsebünkből!Undorító.
Én jó ötletnek tartom, amúgy lehet, hogy hamburgernél, meg ilyeneknél csak 10Ft, de az energiaitalok ára 60%-kal növekedhet, mivel különösen károsak az egészségre.
Alkoholra nem értem, miért kéne ilyen adó, az kis mennyiségben egészséges is, és létezik kulturált alkoholfogyasztás.
Ne hogy azt hidd hogy a hamburgere teszik rá hanem: sóra,cukora,szénsanasvízre,stb még mindig tetszik te nagyokos.
és ez nem csak a kormány hanem a hülye EU hibája
egészség csak ürügy hogy pénzt szedjenek.
egyébként mindenki saját joga hogy mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!