Én büszke vagyok Orbán beszédére amit elmondott kint 7 percben, te is az vagy?
Figyelt kérdés
Még ha talán csak látszat is,de tetszik ahogy védi az országunkat.2018. szept. 13. 11:07
1/21 anonim válasza:
Nem a hazát védi, hanem saját magát. :D
Nem az országot bírálták, hanem a kormányt.
2/21 anonim válasza:
Így van, baxik ő a hazára, neki fontosabb saját maga, meg az uniótól a pénzcsap, azt nehogy elzárják.
3/21 anonim válasza:
Ahogy előttem írták nem az országot védi, hanem saját magát. Nem az országról szólt a jelentés, hanem róluk, Orbánékról. Fárasztó már, hogy minden mozdulatába bele akarjátok magyarázni a hazavédő szerepet.
4/21 anonim válasza:
Meg a Szájer is mondott vlmit -
5/21 anonim válasza:
Csak azt nem értem, más országokról miért nem írnak
ilyen jelentéseket ? (Jó, Lengyelország ellen is indult tavaly eljárás) De feltűnő, hogy az is olyan ország, aki nem fogad be migránsokat
6/21 anonim válasza:
Mind1 h magát védi e, de legalább úgy csinált, mintha az országot és a népet védené. A többi hazai pártelnök azt a fáradtságot se venné h úgy csináljon.
7/21 anonim válasza:
Nem hallottam egy szót sem abban a 7 percben amivel az országot védené. Olyanokat viszont hallottam amivel a korrupt rezsimjét védelmezi.
8/21 anonim válasza:
"de legalább úgy csinált,"
Hát hogyne... az sokkal jobb, ha a korruptság mellé még kétszínű is...
9/21 anonim válasza:
Ez a nő mit kapott ezért,
hogy megírta a jelentést?
(Legalább rendesen meg lett fizetve?)
10/21 anonim válasza:
Időpont ma 11:24
És te? Amúgy mi olyat írt benne, ami nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!