Mire vagy a legbüszkébb és mire vagy a legkevésbé büszke a magyarsággal kapcsolatban?
1. Hogy még itt vagyunk.
2. Konkrétan nincs olyan, amire ne lennék büszke. A magyar nép is követett el hibákat, de ki nem?
1. Egyet értek az első válaszolóval, hogy még mindig fent tudtunk maradni ellenséges népek között
2.Arra hogy a második világháorúban megpróbáltunk kiugrani a németek mellől '44-ben.
Szerintem elég nagy becstelenség lett volna, tekntve h 10-20 évig segítettek minket a revíziós politikába, 3 évig melletük harcoltunk az orosok ellen, utána meg mikor vesztésre állnak eláruljuk őket mint a románok tették...
Arra vagyok büszke, hogy itt vagyunk 1000 éve, magyar nyelvünkre, dolgos népünkre - akik sajnos későn ébredtek fel, a választásokon.
Amire nem vagyok büszke, legkevésbé sem, az az ellenzék, akik vissza akarják állítani a bankok hatalmát, és vannak a szegény emberek között is, akiknek ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!