Igaz az, hogy a magyar autópályák külföldi befektetők tulajdonában vannak?
Azt tudod, hogy az autópálya díja személyautóknál 2015 óta ugyanannyi? Tényleg olyan érthetetlen, hogy 5 évvel később emelkedik?
Amúgy engem is érdekelne mit írtak valójában a 888-on. A koncessziós szerződések léteznek és az autópálya építések története tényleg elég szövevényes. Ahogy #1 belinkelte, olvasd el a wikipédiát legalább, még ha nincs is benne minden, de akkor is ad némi segítséget megérteni, átlátni.
Na igen. A díj ugyanannyi. Csak a fizetős utak száma emelkedett egy hangyányit...
Meg a benzinár.
Meg a közig bírság
Meg a sebességmérés. Bokorból.
8.
Hát ez az. Ugyanakkora díjért sokkal több pályaszakaszt vehetsz igénybe. Bevezették a megyei matricát, én határozottan jól jártam vele.
Mérnek...Igen, mérnek. Nálam notóriusabb gyorshajtó nem sok lehet, vagy figyelsz, vagy fizetsz. Meg állítólag van, aki betartja a sebességhatárokat, az is egy megoldás.
"Meg állítólag van, aki betartja a sebességhatárokat, az is egy megoldás."
Igen, én is szoktam látni ilyeneket. A tükörből.
Pedig annyira de annyira próbálkozom betartani...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!