En felig külföldi vagyok felig meg magyar. Magyarorszagon szulettem de jelen pillanatban elkoltoztunk. Anyukam barna boru apukám meg feher. Sok ilyen ember van ott is nem?
Szerintem ne gyertek ide. Mármint, a ti érdeketekben ne gyertek.
Lassan én is megyek, pedig nekem fehér a bőröm és magyar vagyok.
Ez hol volt???
Mert erre fele nem sok ilyennel találkoztam.
Mármint skinhead emberekkel. (rasszisták mindenhol vannak csak valahol kevesebb, tán svédeknél van a legkevesebb)
A mostani helyzetben pedig nem az olyanoktól aggodunk mint ti hanem a terroristáktól.(Bocsi ha sértésnek veszed, nem annak szántam)
Angliában még a lengyeleket is megtámadják, de M.o.-n is bárkivel előfordulhat atrocitás, csapatban üvöltenek az emberre mint a sakál(fehérre, kb olyan szintű az indokuk hogy van sapka rajta vagy nincs).
Estefelé meg mégtöbb agresszív társaság van mert jönnek haza bepiálva a diszkóból.
Az ilyen esetekhez képest a megbámulás lepkefing, a mindennapok része. Külföldön is van ilyen.
De amúgy minél nagyobb egy település annál kevésbé foglalkoznak a másikkal az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!