Mi pontosan a célja, feladata és kötelessége a külföldi magyar nagykövetségeknek!?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 13:16
1/4 anonim válasza:
Közvetíteni az adott állam és a magyar kormány dolgait, érdekeit.
2/4 anonim válasza:
Előbbiből következően az adott országban lévő magyar állampolgárok érdekeit védeni szükséges esetekben, kapcsolatokat kiépíteni, ápolását elősegíteni az adott ország és a megfelelő magyar szervezetekkel a kultúra, kereskedelem, gazdaság, és minden olyan területen,amely fontos nekünk. Politikai kapcsolatokat ápolni, feszültségeket enyhíteni, netán megoldani, a magyar állam esetleges érdekeit védeni.
Minden dologban eljárni, amelyhez valami módon az országhoz, állampolgáraihoz köthető érdek fűződik.
3/4 anonim válasza:
Az elsö jól írta.
A második kicsit keveri a konzulátus és a követséget.
A konzulátus van az ott tartozkodo emberekert. A nagykövettség pedig az országok közti politikai kapcsolatért.
4/4 anonim válasza:
kapcsolattartas, kemkednek... rengetegbe kerulnek , altalaban hozza nem erto, meha nzelvtudas nelkuli emberek ekrulnek be kapcsolatokkal. egy diplomata fentartasa kisebb vagyon az allamnak, mert a legdragabb lakast kapjak ingyert, legtobbje rezsit sem fizet, viszik a csaladjukat akik utan szinten kulon kapnak egy vagyont havonta a gyerekek a legdragabb maganiskolakban tanulnak szinten az allam penzen... es akkor meg nem beszeltunk maga a kovetsegek fentartasarol, rezsijerol ... dolgoztam kovetsegen, lattam mi ment es csak neztem nagyokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!