Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy sok...

Mi az oka annak, hogy sok külföldi pozitívan értékeli a magyar-szerb határra épülő kerítést?

Figyelt kérdés

[link]

Például ezen az oldalon a hozzászólók többségének jó véleménye van a "határzárról". De, más oldalakon is ezt tapasztaltam.

2015. júl. 17. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy hete jártam Szlovákiában, és ott is "örültek" mert így azt hiszik majd tényleg nem jön majd erre bevándorló. Mert amúgy Szlovákiában is kikötött már több száz aki eljutott odáig. És így szájjal drukkolnak a külföldiek hogy megoldja a kormány. Csak sajnos felvilágosítottam őket hogy ez nem megoldás....ez egy fél megoldás. (Ja amúgy azt hitték van rendes Határőrségünk, mert sokan ebben a tudatban vannak külföldön.)
2015. júl. 17. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Valószinűleg azt hiszik, hogy a teljes határt lezárják, ehhez képest 800km-nyi határszakaszból zárnak le 170-et...
2015. júl. 17. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:

# 2

Nem hiszik azt. A cikkben le van írva, hogy 100 mérföld hosszú lesz a kerítés, illetve térképen is ábrázolva van, hogy csak a magyar-szerb határon épül.

2015. júl. 17. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalatok azt mutatják, hogy ahol kerítés épül, ott vissza is szorul az illegális határátlépések száma. De ehhez valóban rendes őrizetre is szükség volna mert így egyszerűen átvághatják vagy megkerülhetik (én pont az kerítés egyik végénél lakom).
2015. júl. 17. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért ne a Daily Mailből induljunk már ki a külföldiekkel kapcsolatban. Az ott a helyi blikk "színvonalú" "újság". És olyan emberek is nézik.

(Mondom ezt úgy, hogy a kerítést alapvetően támogatnám, csak önmagában - értsd: Önálló(!), megnövelt létszámú határőrség nélkül - szart se fog érni. Márpedig azt nem akarják növelni, mert a fizetésből nehéz mutyizni...)

2015. júl. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!