Ezen az oldalon tényleg vannak fizetett véleménnyilvánítók vagy trollok?
Figyelt kérdés
Találtam több ugyanolyan hozzászólót is, akiknek mindíg egy pártállás szerint irányulnak az írásai, és az emberek 80 %-a bekajálja.
Úgy veszem észere, ,hogy eléggé nagyban tudják befolyásolni a többségnek a véleményét! Először ugy nez ki jókat írnak, de később kiderül az okosabb fajtának, hogy meg akarnak teged vezetni.
nagyon valószínű, hogy ehhez a kérdéshez is hozzászólnak, figyeljétek őket majd.
2018. szept. 5. 23:56
11/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes megfigyelés. Az szerintem viszont még érdekesebb, hogy a nácik és a rasszisták miért ennyire paranoiások mindig?
12/15 anonim válasza:
Mert az ugye lehetetlen, hogy az ember csak úgy magától ne szeresse a liberálisokat és a muszlimokat. Igazából mindenki szereti őket, csak van 9 millió bértroll ebben az országban. Sanyarú a liberálisok sorsa. :(
13/15 Koplárovics Béci válasza:
Engem fizetnek és sokat trollkodok, de e kettő közt nincs összefüggés.
14/15 anonim válasza:
Természetesen nincsenek, hiszen ha lennének Orbán Viktor Miniszterelnök Úr személyesen intézné el őket.
15/15 anonim válasza:
Nem valószínű. Minek fizetnének olyasmiért, amit sokan önként lelkesedésből tesznek. Az ilyesmi csak az elején szükséges, utána már hajtja őket a vakbuzgóság és a kitűnni akarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!