Gondolkoznak azok akik azt mondják, hogy a csempészeknek fizetett több ezer eurót az ingatlan és ingóságukért kapják a menekültek?
Nem tudom én sem mennyi esze lehet az olyannak aki ezt ismételgeti, hogy abból van pénzük, meg I-phonejuk, hogy eladtak mindent. :D
Ugye a befektetők álma egy szétbombázott ingatlan egy polgárháborús országban....
Az a baj, hogy a sok proli nem realizálja hogy milyen összegről van szó, csak "többezereuró".
1000 euró az alig több mint 300 ezer forint. A menekültek többsége is ugyanúgy élt mint mi, volt munkájuk, volt megtakarításuk. Főleg hogy náluk is megvolt a gazdag réteg mint nálunk.
Na meg ingatlan. Nézzük a hazai viszonyokat, egy Borsodi lakást még most sem tudsz eladni néhány millióért sem. De egy jobb Budai építési telek 50-100 milliós nagyságrendet kóstál.
Írta bárki is, hogy egy polgárháború közepén el tudsz adni egy lakást több millióért? Én nem látom.
Nem tudom te milyen körülmények között élsz, de nekem azért elég sok eladnivalóm lenne. Ágy, szekrények, polcok, tányérok, evőeszközök, könyvek, ruhák, sportszerek, kerti bútorok, stb. Ez bőven elég iPhone-ra, meg átjutni egy határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!