Ezen az oldalon tényleg vannak fizetett véleménnyilvánítók vagy trollok?
Találtam több ugyanolyan hozzászólót is, akiknek mindíg egy pártállás szerint irányulnak az írásai, és az emberek 80 %-a bekajálja.
Úgy veszem észere, ,hogy eléggé nagyban tudják befolyásolni a többségnek a véleményét! Először ugy nez ki jókat írnak, de később kiderül az okosabb fajtának, hogy meg akarnak teged vezetni.
nagyon valószínű, hogy ehhez a kérdéshez is hozzászólnak, figyeljétek őket majd.
Szia.
Természetesen nincsenek.
Üdv.
Finkelsteini módszernek hívják, amit leírtál, és úgy gondolom, hogy vannak. Megfigyelésem szerint a legtöbb trollválasz 50% alá van pontozva, tehát nem értek egyet azon állításoddal, hogy véleményvezérré nőné ki magát bármelyik troll is – a lehetőség megvan rá, volt már rá példa más oldalakon.
Ez természetesen olyan gyanú, amit most, szerintem, nem lehet bizonyítani, viszont érdemes észben tartani.
Egyébként ha gyakorolni akarod a vitát, jó lehetőséget jelent a jelenlétük, csak ajánlani tudom őket. :)
Hogy fizettetek azt nem hiszem, csak elkötelezettek. Többek közt kamuprofilokkal manipulálják a százalékokat, ami tisztán észrevehető például a túlnyomórészt pozitív válaszok ellenére "lepontozott" százalékokon.
Példa:
Van mondjuk 10 válasz, 7 pozitív, 3 negatív. A 7 pozitív egyike sem kap 40% nál többet, a 3 negatív pedig 75-80 % körül van. Kit akarnak hülyének nézni?
Nekem is elég feltünő, hogy ugyan azok a válaszolók, csoportosan jelennek meg MINDEN EGYES kérdésnél ebben a kategóriában, más kategóriákban viszont elvétve, vagy úgy sem.
Szerintem 3-4 emberről van szó fejenként4-5 felhasználóval. Így pedig elég könnyű a többség látszatát kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!