Miért ilyen rettentően erőszakosak a migránsok (vagy hívjuk őket vendégeknek, nagyon rossz, rossz vendégeknek)?
Miért követelőznek,miért nem tetszik az,ha valakinek nem tetszik a vallásuk?Miért akarják teljesen elgettósítani Svédországot?
Miért tartják alapjoguknak hogy embereket erőszakoljanak?
Nem lehetne őket kitoloncolni az Eu-ból,hogy hazamenjenek és próbálják meg sok-sok munkával felépíteni az országukat?
És miért tartja sok ember rossznak azt,aki nem akar a saját hazájában illegális migránsokat látni?
Hát miért számít rossz embernek az,aki nem akarja,hogy olyan emberek éljenek a környezetében,akiket papírok,hivatalos dokumentumok hiányában abszolút lehetetlen lekövetni.Hogy ki ő?Mit csinált eddig?Miért jött az országba?
Én azon az állásponton vagyok,hogy akik valóban segítségre szorulnak és integrálódni akarnak,azt igenis engedjék be,éljenek nyugalomban,dolgozhassanak.
Senki nem kéri tőlük,hogy legyenek keresztények,csak fogadják el azt,hogy Európa keresztény alapokon nyugszik.És sosem lesz többségében muszlim.Legalábbis remélem.
Mondom ezt azért,mert szűz vagyok még és szeretném,ha ez így is maradna még egy ideig.
Jó lenne egy olyan fiúval elveszteni,akit szeretek.
Nem sikoltozva,meggyilkolva,mint azok a szerencsétlen lányok,akiket megerőszakoltak és meggyilkoltak.
De most mégis?
Ők ezért jöttek ide?
Allahu Akhbarozni,meg hálálálálálálá és kés rántás vagy belemenni egy tömegbe autóval?
Tényleg?
És avval is tisztában vagyok hogy a vezető pozícióban lévő politikusok között sok az antiszociális személyiség zavaros,de azért talán ezt nem kéne hagyni.
A csúnya magyarokat szidni az persze megy.
Hogy merik megvédeni a kontinensüket.
Látjátok ez a durva.
A magyarok nem először mentik meg Európa popóját,hogy idegenek ne tehessék be a lábukat.
"Minden általánosítás veszélyes! Nem A migránsok agresszívek. A migránsok közt is vannak agresszív, nem mellesleg nem civilizált területről származó lények."
Ezzel egyetértek! Nem minden migráns agresszív, csak a nagyrészük!
#10:
"Biztos, hogy magyar kissrácok voltak?
Tehát tuti nem romák!(Keleti környékén)"
Igen. Mint említettem tettem feljelentést. De ott helyben hívtam először a rendőröket. Bementünk az örsre. Ott találkoztam a két kölyök szüleivel is.
Egyáltalán nem romák. Az egyik gyerek szülei volt kollégáim. Róluk végképp tudom, hogy nem romák.
"Oké, szóval egy 8 éves kislány egyedül idejött szíriából gyalog és neked, elmondta a történetét,mert a 8 éves kislány tud arabul, meg angolul is!"
Mint írtam az anyja angoltanár volt. Úgy nem nehéz 8 évesen két nyelvet beszélni, ha születéstől fogva két nyelven nevelnek.
8!
Igen csak ezek nem magyarok hanem cigányok!
A cigány meg a migráns kb ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!