Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted melyik magyarországi...

Szerinted melyik magyarországi megye a legélhetőbb és melyik a legélhetetlenebb?

Figyelt kérdés

2018. aug. 25. 19:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
28%

legelhetobb: fovaros es kornyeke

legelhetetlenebb: Szabolcs es a keleti megyek

"Pont az a legganébb. Két évet éltem Büdöspesten, csak az ellenségeimnek kívánom."

lehet, csak tudod lassan mar csak ott van melohely

persze ha valami fenyevo vagy, es fotoszintetizalsz, akkor Bekes megye a legjobb

"Nagy tévedés."

igen? megcafolnad, ha kerhetnem?

"Szombathelyen, Sopronban vagy bármelyik határközeli községben ÉLVE lényegesen nagyobb esélyed van, hogy nyugati színvonalú bért kapj."

aha, csak epp feleannyi a munkahely mint Pesten, vagy meg kevesebb

persze, kereshetsz annyit, ha nem allnak otszazmiliardan elotted sorba

"a legmagasabb orvosbérek (HIVATALOSAK, ÁLLAMI KÓRHÁZBAN) pl. Kaposváron, Tatabányán és Ózdon vannak."

ez meg ugy kamu ahogy van, hazudsz mint a vizfolyas

kaptad is a minuszt

2021. jan. 24. 17:41
 32/33 anonim ***** válasza:
83%

Én laktam Szombathelyen (nem ott születtem) de a mai napig nem értem, hogy miért emlegetik a jók között, amikor egy drága, kihalt, és fényehagyott város lett!

Magasak az árak, mert az értelmesebbje a határon túl dolgozik és keres, ezzel felverik az árakat - a munkahelyek nem igaz hogy jól fizetnek - már ha vannak...

Maradjunk annyiban: az egész ország egy lenyomorodott elherdált-lehetőségű csili-vili romhalmaz!

2021. jan. 24. 20:35
 33/33 anonim ***** válasza:
62%

Budapest + bér és nők.

Ózd - bolsevikok és indiánok.

2021. nov. 14. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!