Szerintetek jogosan kér el a BKK 9500 ft-ot havonta bérletért, amikor a szolgáltatás minősége iatt még a diákbérlet is csak épphogy megéri?
"A 4. hozzászóló leírta a tipikus magyar mentalitást, miszerint ha valami sz*r ebben az országban, az nekünk vagy feleljen meg, vagy inkább ne is beszéljünk róla. :)"
A lényeg, hogy a Führer és a Párt nem tehet semmiről. Ezt jobb, ha megszokod a magyaroktól. :)
"Te el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy bárhol a világon 7000 forintért ilyen hálózatot kapsz, tiszta járművekkel meg klímával."
Te el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy Budapesten a járatok nagyrészében van klíma, és akár csak a kis része is tiszta lenne.
Ráadásul szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy a 9500 ft-ot jegy a mindenkori minimálbér kb. 10%-át eszi meg. Európa nagyrészében a bérlet nem zabálja fel a minimálbér 10%-át, bár nem állok neki felsorolni, hogy mi mindenben ez az ország az egyik legrosszabb.
"A 4. hozzászóló leírta a tipikus magyar mentalitást, miszerint ha valami sz*r ebben az országban, az nekünk vagy feleljen meg, vagy inkább ne is beszéljünk róla. :)"
Ez nem magyar, ez emberi hozzáállás. Milliónyi ember használja, kevesen panaszkodnak. Én sem veszek Ferrarit, mert nekem nem érné meg. Ladát sem, mert az sem. A tipikus magyar mentalitás épp a tiéd, tudod: a minden szar és még drága is.
"Te el vagy tévedve, ha azt"
Értelmezni se tudod, amit írtam.
Arról meg nem a BKV tehet, hogy a hajlékony barátaid összeszarják.
"Ráadásul szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy a 9500 ft-ot jegy a mindenkori minimálbér kb. 10%-át eszi meg."
És ez kit érdekel?
Legtöbb helyen van költségtérítés.
Akinek meg nem jár és minimálbéres... Hát sok esze nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!