Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy holland politikus most...

Egy holland politikus most lett öngyilkos, miután muszlim migránsok megerőszakolták. Miért támogatják még mindig sokan a bevándorlást?

Figyelt kérdés
[link]

2018. aug. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ha angolt olvasol, akkor kérnélek, hogy ne horvátot linkelj, mert szerintem eléggé kevesen értik meg itt.

Ezen felül ahhoz képest valahogy furcsa módon mindig kiderülnek, attól függetlenül, hogy kiadtak-e körözést. Amúgy mióta is szoktak talpig beöltözni, amiből pont semmi sem látszik ki?

Én sem tartom kizártnak, hogy ők voltak, de én a soros közötti olvasás helyett a történelem könyvek olvasását javaslom, hiszen nem egyszer volt már olyan eset, hogy valakik másokra akarták kenni a bűncselekményt.

2018. aug. 17. 22:14
 42/43 anonim ***** válasza:

Az hogy volt ilyen tantárgyad még nem jelenti azt hogy van is fogalmad arról. Nálad látszik hogy nincs. Egyébként tényleg van diplomád? Bocsi de egy diplomástól én azért többet várnék.

Ha nem lehet tudni hogy ki voltak mert be voltak öltözve, miért állítod hogy migránsok a tettesek?

2018. aug. 18. 00:05
 43/43 anonim ***** válasza:
25%
Bizony sokkal nagyobbak a problémák, mint hogy van pár terrorista a bevándorlók között. Ha nem így lenne, szerintem nem lenne ekkora bevándorlóellenesség. Ahogy más, tapasztalaton alapuló ellenszenv esetében is. Nem csak a terrorizmus a rossz, ez az eset, a nemi erőszak, a zaklatás, fenyegetés is rossz, a higiénia hiánya is, az is, hogy bevándorlók jönnek ide, akiknek a 90+%-a nem képes európai módon öltözködni, csak bebugyolálni magát, stb. A liberálisok ezt nem látják, ehhez legalább minimálisan gondolkodni kellene.
2018. aug. 20. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!