Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy holland politikus most...

Egy holland politikus most lett öngyilkos, miután muszlim migránsok megerőszakolták. Miért támogatják még mindig sokan a bevándorlást?

Figyelt kérdés
[link]

2018. aug. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
62%

Nézd, én az embereket nem az alapján ítélem meg, hogy honnan jött, kik a szülei, milyen kultúrából származik. Alapvetõen a tetteik alapján ítélek.

Az illetō migránsokat elítélem mélységesen a tettük miatt. De ennek nincs köze ahhoz, hogy muszlimok vagy bevándorlók. Így például, ha egy magyar ember követ el valamit, akkor is kikérem magamnak, hogy engem az alapján ítéljenek el..Egyszerûen minden nemzethez/valláshoz tartozik alja nép és normális értékrendû emberek is.

2018. aug. 16. 09:06
 12/43 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy ki milyen kultúrából jött, kik a szülei, igencsak meghatározza a viselkedését sok esetben. Az adott eset bevándorlóbűnözés, mert a mi kultúránkban ilyet nem teszünk, hogy bevándorlunk, elrabolunk, megerőszakolunk, fenyegetünk, míg öngyilkos lesz valaki. Mi beilleszkedünk, befogjuk a p*fánkat, nem kezdjük el terrorizálni a többséget. Minden merénylet mögött egy menekült és egy bizonyos vallású ember áll. Németországban 1 millió menekültből dolgozik mondjuk pár százalék. Nem asszimilálódnak, a 90-95%-uk. Egy európai asszimilálódik és integrálódik majd 100%-ban.
2018. aug. 16. 10:23
 13/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

12. válaszadónak: ez pontosan így van. Aki szerint egy adott személyt és viselkedését nem determinálja a kultúrája, a vallása, a neveltetése, az vagy a Marson él, vagy nagyon ostoba, és egyszerűen nem akarja látni a tényeket!

Nem vagyok rasszista. Nem a "rassz" az érdekes. Egy ember identitása több elemből épül fel, ezek egyike a vallásosság (vagy annak hiánya). A muszlimok esetében identitásukat nagyobb mértékben határozza meg ez az elem, mint mondjuk egy átlagos fehér embert/európait/keresztényt. Az ő ragaszkodásuk a vallásukban előírt szabályokhoz olyan erős, hogy ezt sok európai nem is érti meg! Minden tettüket a vallásos parancsok vezérlik. És ha a parancs az, hogy ölj meg(/bánts/vess meg) egy másik embert azért, mert az nem tiszteli Mohamed prófétát, akkor teljesítik a parancsot, mert náluk a gyilkosság nem bűn.

Ettől még nem lesz minden muszlimból gyilkos vagy terrorista, de az esélyek a radikalizálódásukra sokkal nagyobb.

Két eltérő kultúra békés együttélésnek feltétele a kölcsönös tisztelet és elfogadás. Azt kellene minden nem-muszlim embernek megértenie, hogy őt egy muszlim SOHA nem fogja tisztelni.

2018. aug. 16. 12:06
 14/43 anonim ***** válasza:
76%

"Mi beilleszkedünk, befogjuk a p*fánkat, nem kezdjük el terrorizálni a többséget ... Egy európai asszimilálódik és integrálódik majd 100%-ban."

Népámítás. Gondolom 2016-ban azért volt 4800 nem osztrák állampolgár börtönben Ausztriában, közülük több mint 600 szerb, 600 román, 300 magyar, 250 szlovák és nagyjából 100 bolgár rab van. 100% egy vicc kérem szépen, nincs olyan nép amelyik 100%-osan tudna asszimilálódni önmagától.

"Az ő ragaszkodásuk a vallásukban előírt szabályokhoz olyan erős, hogy ezt sok európai nem is érti meg! Minden tettüket a vallásos parancsok vezérlik. És ha a parancs az, hogy ölj meg(/bánts/vess meg) egy másik embert azért, mert az nem tiszteli Mohamed prófétát, akkor teljesítik a parancsot, mert náluk a gyilkosság nem bűn."

Persze, hogy nem értem meg, mert nem ezt látom. Nekem vannak barátaim, akik iszlám vallásúak, aztán van aki ugyanúgy nem imádkozik, ahogyan én sem.

Feltűnt valakinek, hogy egy vallás, mégis ugyanúgy harcolnak egymással? Kurdok hány évtizede próbálják elnyomni, pedig ugyanazon a vallás és alkoholt is ittak jó páran úgy, mint én.

Vallást is máshogyan értelmezik, akár csak mi. Az igazi gond, hogy egy tömbbe települnek be és ott könnyebben terjednek az szélsőséges dolgok és a bűnszervezetek is. Németországban sem volt addig gond, amíg szét voltak szóródva a városok különböző pontjain.

2018. aug. 16. 13:05
 15/43 anonim ***** válasza:

Először is módszeresen keveritek a bevándorló és a menekült kifejezéseket.

Aztán lehúztok egy alátámasztatlan statisztikát, miszerint a menekülteknek alig pár százaléka dolgozik, míg az európaiak közül majdnem 100%, szerintem ez is mintha sarkítva lenne.

Még arra is utaltok, hogy a "mi fajtánk" nem terrorizál, nem rabol, nem erőszakol. Szerintem ez ott bukott, hogy számtalan olyan esett történt Európában és Magyarországon is, ahol helyi elkövetők követték el az említett bűncselekményeket.

Majd még említitek, hogy egy muszlim nem fog soha tisztelni. Ismerek közülük jó párat, így van rálátásom: közülük sem mindenki vallási fanatikus, ahogyan azt sem mondhatjuk, hogy minden magyar mélykeresztény. Ott is sokan lazán kezelik a vallás kérdését és semmi bajuk azzal, ha te mást gondolsz a világról. Azzal mondjuk egyetértek, hogy egy vallási fanatikus muszlim és egy vallási fanatikus keresztény sosem fogják tisztelni egymást.

2018. aug. 16. 22:23
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

"Népámítás. Gondolom 2016-ban azért volt 4800 nem osztrák állampolgár börtönben Ausztriában, közülük több mint 600 szerb, 600 román, 300 magyar, 250 szlovák és nagyjából 100 bolgár rab van. 100% egy vicc kérem szépen, nincs olyan nép amelyik 100%-osan tudna asszimilálódni önmagától."

Nem tudom, hogy jön ez ide, liberális csűrés-csavarás. Ha egy magyar kimegy egy nyugati országba, betartja az írott és íratlan szabályokat (olyan arányban, mint az ottaniak), és egy idő után, legkésőbb a következő generáció már német/angol/amerikai lesz. Egy afrikai, közel-keleti az életben nem lesz német, a sokadik generáció sem. A mostani merényletek nagy részét is még másod-, harmadgenerációs bevik követik el. Ha magyarok, lengyelek, németek, dánok kimennek Amerikába, ők nem fogják megerőszakolni és terrorizálni azt a politikusnőt, aki az ott-tartózkodásunk ellen van. Tipikus alantas viselkedés ez.

2018. aug. 16. 22:29
 17/43 anonim ***** válasza:
61%
A kivándorolt magyarok nem fognak túlzottan összetartani, ha kimennek, hanem integrálódnak, nem fognak no-go zónákat kialakítani, ahova nem lehet bemenni, nem fogják nem énekelni a német himnuszt, miképp teszi mindegyik afrikai hátterű sportoló. Stb. De mondhatunk bármit egy liberálisnak, ők azt sem veszik észre, hogy van kapcsolat a bevándorlók és a terrorizmus között...
2018. aug. 16. 22:35
 18/43 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért jönnek sokan azzal, hogy "de nem mindegyik csúnya/gonosz, csak azért, mert néhány közülük az".

Beengednek Angliába 100 muszlimot. Ebből mondjuk 1 terrorista, 10 potenciális terrorista vagy radikalizálható, 10 erőszakoskodni fog a nőkkel, a maradék 78 átlagos ember, aki valószínűleg nem fog sok bajt keverni, igaz soha nem tanulja meg rendesen a nyelvet, hanem bezárkózik a város egyik olyan negyedébe, ahová fehér ember már nem meri betenni a lábát.

Baromira nem érdekel, hogy az a maradék milyen aranyos ember, van köztük egy terrorista, az majd egyedül robbantgat esetleg beveszi még 10 haverját és máris áll a bál. És azt az 1-10-20 problémásat nem tudom kiszűrni, mert nincs rá módszer. Bejön a többivel és elvan egy darabig.

Beengednek 100 lengyelt Angliába. Abból 30 potenciális alkoholista, 20 soha nem tanul meg rendesen angolul, 10 elkövet valami kisebb bűncselekményt például ellop vmit, és 0 terrrorista, aki robbantgatni fog ( csak mert a prófétának olyan kedve volt).

Lehet játszani az álszenteskedést, meg a szemforgatást, csak semmi értelme, mert az európai kultúra fog rámenni, amit a muszlimok baromira nem tisztelnek.

2018. aug. 16. 22:49
 19/43 anonim ***** válasza:
52%

"Gondolom 2016-ban azért volt 4800 nem osztrák állampolgár börtönben Ausztriában, közülük több mint 600 szerb, 600 román, 300 magyar, 250 szlovák és nagyjából 100 bolgár rab van."

Erről szeretném látni a linket. Ami azt is tartalmazza, hogy ÖSSZESEN hányan ültek börtönben, és ebből mennyi volt a nem EU-állampolgárok aránya. Segítek: 2017-ben 35,4%. A fiatalkorúakat tekintve még rosszabb a helyzet.

[link]

Egyébként nálam is plusz pont, ha valaki tesz azért, hogy jobb élete legyen, nem mindegy azonban, hogy mit. Segélyért illegálisan bevándorolni, a befogadó ország kultúráját, törvényeit teljes mértékben elutasítani például nem az.

2018. aug. 16. 23:17
 20/43 anonim ***** válasza:
49%
Nem hiszem, hogy mindössze a bevándorlók 20-30-40%-ával lenne gond. Szerintem közel 100% lehet ez. A 40%-uk erőszakkal terjesztené a vallást, és ez csak egy szempont. Tehát máris majdnem a felüknél járunk. Az egyik hazai kisebbségnél is látjuk, hogy nem asszimilálódnak egyáltalán, vagy borzasztó kis arányban, jóval 1% alatt. Látjuk a kultúrájukat, beszédstílusukat, IQ-szintjüket, munkához való viszonyukat, iskolázottságukat. Elképesztően homogén népcsoport sok szempontból, nem képesek a változásra. Vannak köztük persze úgymond rendes emberek, szerintem sok. De látjuk, hogy vannak etnikumok, melyek igen homogének. Na most a bevándorlók még sokkal homogénebbeknek tűnnek, és esetükben ez erkölcsileg is igaznak tűnik. A vallásuk sem kompatibilis a mi erkölcsünkkel, a jó emberséggel. Szerintem minimum 80-90%-ukkal van probléma. De bevallom, nem sokat ismerek közülük, a két nagy hazai kisebbséget sokkal jobban ismerem - az egyik, a magát felsőbbrendűnek tekintő kultúrát erkölcsileg is rendkívül homogénnek látom. Na, az ő testvérnépeik a bevándorlók.
2018. aug. 17. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!