Hamarosan ismét jön majd egy migránshullám? Mi a helyzet velük mostanában?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 07:47
2/12 anonim válasza:
Már itt van. Özönlenek befelé ezerszám.
3/12 Shai-Hulud válasza:
Várod már, mi? :-D
Haj, sivár is így az élet, nem jönnek a migráncsok.
Érdekes, a választások óta mintha a kormány sem ijesztgetne velük annyit...
A francba, a végén itt maradunk egy k..rva drága kerítéssel, és nincs kitől megvédenünk Európát!
Meg is vétóztuk, hogy az Unió támogassa az Afrikai államokat, nehogy már megszüntessék a migráció okait!
Életben kell tartani az ellenségképet, mert a végén kiderül, hogy nem kell folyamatosan harcolnunk valaki ellen...
És akkor mi szükség lenne a hős Fülkeforradalmárra???
4/12 A kérdező kommentje:
Na de kajak, én úgy hallottam, hogy mintha kezdene felerősödni megint a migráció.
2018. jún. 3. 08:05
5/12 anonim válasza:
Így van! Jönnek! Jönnek! Fegyverbe magyar, kasza-kapa, seprűnyél! Harcoljatok, küzdjetek! Álljatok ki az ablakba és lövöldözzetek, a vezíretek büszke lehessen rátok! Na istenággya.
6/12 anonim válasza:
Orbán szerint erősödik, mások szerint nem. De nyáron mindig többen jönnek. De ettől nem kellene besz.ni.
7/12 A kérdező kommentje:
lol
Látom érzékeny a nép. Csak kérdeztem.
2018. jún. 3. 08:59
8/12 anonim válasza:
Miért eddig jöttek? Nem is jöttek, a kormány találta ki őket. Közben meg beengedi őket - akik nincsenek.
9/12 A kérdező kommentje:
Anno a határon és az országúton bábuk voltak akkor?
Egy sima kis faluban találkoztam ez esetben még 10 bábúval.
2018. jún. 3. 09:10
10/12 anonim válasza:
Majd figlalkoznak velük azok, akiknek ez a problémájuk. Minket nem fenyeget a veszély, hogy ide akarnának költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!