Mi a helyzet mostanában Franciaországgal? Olyan veszélyes, mint mondják (Párizs)?
Hű, igaza van a barátodnak!!! Én is nemrég voltam ott és iszonyú volt! Soha nem ennék vissza, csoda hogy túléltem! Meg az a torony is ollyan magos, aszittem leszédülök! Meg egyáltalán, semmilyen nagyvárosba nem szabad menni mostanában, különösen ollyanba akiknek a Brüszel diktál!! Biztos hogy lelőnek meg felrobbantanak... :((( Jobban tesszük mindannyian ha leköltözünk Jászkarajenőre vagy Mecseknádasdra, ott vagyunk biztonságban!
LOL.
Szombaton jöttem haza Párizsból. Egy hétig voltam ott üzleti, illetve vittem páromat is kicsit kikapcsolódni. Aki azt állítja, h Párizs veszélyes, az vagy nem járt ott, vagy pedig paranoiás! Van sok néger az tény, de mind normális. Kedvesek és segítőkészek. Ők màr gondolom Franciaországban születtekés annak is valják magukat.
Ha már az egyik előttem szóló felhozta a focit, hát meg kell nézni a francia, angol, belga válogatottakat. Tele vannak feketékkel, de attól ők nem buták, vagy ősemberek. Épp az említett Lukaku is a MU eggyik legjobb játékosa, azzal a Pogbával aki szintén néger és francia. Nem is értem ezt a hozzáállást! Ebből kiindulva Obama is egy veszélyes ősember volt? Vagy Nelson Mandela, Venus Williams, Hamilton, Tiger Woods...
Párizsra visszatérve, sokat sétáltunk ott éjjel is, semmi probléma nem volt. Budapest belvárosában sétált már valaki? Sokkal rosszabb arcokkal van tele a Blaha esténként.
Párizs még mindig biztonságosabb, mint Budapest.
Ha Budapest biztonságos város, akkor Párizs is az.
Jó, nyilván nem a világ legbiztonságosabb fővárosa (mert az Tokió), de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!