Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért utáljátok a Fideszt?...

Miért utáljátok a Fideszt? Milyen érvetek van ellene?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor hogyan kormányzott 1998 és 2002 között?
2010. jún. 20. 14:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Elég ocsmányul.
2010. jún. 20. 14:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Mikor Viktor volt kormányon jobb volt akkor élni?
2010. jún. 20. 14:40
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
98tól 2002ig, jó időszak volt, de ez bokros csomagnak volt köszönhető.
2010. jún. 20. 14:40
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Én nem utálom a Fideszt. Én azt nem szeretem, hogy az országban ennyi meggondolatlanul szavazó ember van. A Fidesz valójában azt tette a kampány során, amit egy győzni akaró párt tesz (bár nem feltétlen értek egyet a kampány tartalmával, mert tudom, hogy mi igaz és megvalósítható benne, és szerintem kicsit túl sokat ígért). Csak az a baj, hogy úgy tettek szert 2/3-ra, hogy kihasználták azt, hogy a magyar emberek nagy része nem ésszerűen, hanem "érzelmi alapon" szavaz. Ha egy megvalósítható, és tényleg haladást hozó, vagy legalább nagyrészt igazságokat tartalmazó kampánnyal álltak volna elő, én is támogattam volna őket, így viszont nem.
2010. jún. 20. 14:45
 5/19 anonim ***** válasza:
63%
Én ha nem utálnám,anyám kitagadna :)
2010. jún. 20. 14:47
 6/19 A kérdező kommentje:
:D
2010. jún. 20. 14:48
 7/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt jobb kérdező. Iszonyatosan kakás volt akkor élni. 42ezer pízt kerestem ami már akkor sem volt elég semmire. Állandóan adósságaim voltak meg előlegeim.
2010. jún. 20. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Én, bármivel is állnának elő sosem támogatnám őket.
2010. jún. 20. 14:50
 9/19 anonim ***** válasza:
24%

14 49

akárki lehet kormányon, buta emberek mindig is lesznek, akik rosszul fognak élni.

te közéjük tartozol, írásstílusodon is ez látszik.

pénzért meg kell dolgozni, ne a sültgalambot kell várni, hogy a szánkba repüljön.

2010. jún. 20. 14:54
 10/19 anonim ***** válasza:

"akárki lehet kormányon, buta emberek mindig is lesznek, akik rosszul fognak élni.

te közéjük tartozol, írásstílusodon is ez látszik.

pénzért meg kell dolgozni, ne a sültgalambot kell várni, hogy a szánkba repüljön."

Épp erről van szó te nyomorék réticsíra. Ha megszakadtál sem kerestél semmit. Ma meg a pénz dolgozik helyettem. Te meg töplszliagyú csicskaként jöhetsz kapálni éhbérért. :)

2010. jún. 20. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!