Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintem "túl barna" a...

Szerintem "túl barna" a mostani "Miss World Hungary 2018", vajon kiknek érdeke ez most, hogy ilyet láttatnak legszebbnek, milyen üzenetet rejt, és kinek?

Figyelt kérdés

[link]

Létezik, hogy öt millióból nincs jobb mint ő? Már ebben a szektorban is a kisebbségek törnek be, nincs jobb nála, pl. egy magyar? Nagyon elkeserítő tud lenni

2018. júl. 9. 09:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Biztos jóba van a lány apja Rogán Ceci családjával... :D
2018. júl. 9. 13:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem baromira nem roma a csaj de sebaj ... :D
2018. júl. 9. 14:47
 23/27 anonim ***** válasza:
28%
Sztem nem kisebbségi. A magyarok barnák. Én magyar származású vagyok és nagyon barna.
2018. júl. 9. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:

szolárium

de amúgy épp tegnap tűnődtem azon hogy a szépségversenyen gyakorlatilag nőstény klónok szerepelnek, pl ki tud megkülönböztetni egy miss venezuelát egy miss spanyolországtól?

2018. júl. 9. 16:19
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező elég szánalmas lehet folyamatosan azt nézegetni, hogy a színképelemzés szerint ki a magyar meg ki nem az.

Irigylem a problémáidat, komolyan.

[link]

Meg ugye magyarországon csak cigányok meg magyarok vannak? pf

Az ősmagyarok ennél barnábbak voltak, a magyarokra nem is túl jellemző a szőkehaj/kékszem. De ha szerinted a 6 napos vízihulla kinézet a menő akkor menj el bírának és szavazz arra.

2018. júl. 9. 17:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Gőzöm sincs, hogy kisebbségi, vagy sem, de nem is érdekel. Beérem azzal, hogy szép. Aztán, hogy hány szebb van nála az országban, az lényegtelen, hiszen ahhoz indulni kell a versenyen, hogy megnyerhesd.
2018. júl. 9. 22:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam,h a versenyen ilyen most divatos fújós barnítást alkalmaztak. Sajnos nem tudom a nevét. Szerintem nem ez a legjobb kép amit választottál a lányról. Szép lány de számomra butácska kisugárzása van. Mindenesetre több esélye van,mint Koroknyai Virágnak meg Kárpáti Rebekának volt. Számomra átütő jelenség utoljára Kulcsár Edina volt mikor nyert- utána talán Gelencsér Timi. Az ideiben sem volt erős kisugárzású lány sajnos.
2018. júl. 13. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!