Szerintem "túl barna" a mostani "Miss World Hungary 2018", vajon kiknek érdeke ez most, hogy ilyet láttatnak legszebbnek, milyen üzenetet rejt, és kinek?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy öt millióból nincs jobb mint ő? Már ebben a szektorban is a kisebbségek törnek be, nincs jobb nála, pl. egy magyar? Nagyon elkeserítő tud lenni
2018. júl. 9. 09:18
21/27 anonim válasza:
Biztos jóba van a lány apja Rogán Ceci családjával... :D
22/27 anonim válasza:
Szerintem baromira nem roma a csaj de sebaj ... :D
23/27 anonim válasza:
Sztem nem kisebbségi. A magyarok barnák. Én magyar származású vagyok és nagyon barna.
24/27 anonim válasza:
szolárium
de amúgy épp tegnap tűnődtem azon hogy a szépségversenyen gyakorlatilag nőstény klónok szerepelnek, pl ki tud megkülönböztetni egy miss venezuelát egy miss spanyolországtól?
25/27 anonim válasza:
Kérdező elég szánalmas lehet folyamatosan azt nézegetni, hogy a színképelemzés szerint ki a magyar meg ki nem az.
Irigylem a problémáidat, komolyan.
Meg ugye magyarországon csak cigányok meg magyarok vannak? pf
Az ősmagyarok ennél barnábbak voltak, a magyarokra nem is túl jellemző a szőkehaj/kékszem. De ha szerinted a 6 napos vízihulla kinézet a menő akkor menj el bírának és szavazz arra.
26/27 anonim válasza:
Gőzöm sincs, hogy kisebbségi, vagy sem, de nem is érdekel. Beérem azzal, hogy szép. Aztán, hogy hány szebb van nála az országban, az lényegtelen, hiszen ahhoz indulni kell a versenyen, hogy megnyerhesd.
27/27 anonim válasza:
Valahol olvastam,h a versenyen ilyen most divatos fújós barnítást alkalmaztak. Sajnos nem tudom a nevét. Szerintem nem ez a legjobb kép amit választottál a lányról. Szép lány de számomra butácska kisugárzása van. Mindenesetre több esélye van,mint Koroknyai Virágnak meg Kárpáti Rebekának volt. Számomra átütő jelenség utoljára Kulcsár Edina volt mikor nyert- utána talán Gelencsér Timi. Az ideiben sem volt erős kisugárzású lány sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!