Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintem "túl barna" a...

Szerintem "túl barna" a mostani "Miss World Hungary 2018", vajon kiknek érdeke ez most, hogy ilyet láttatnak legszebbnek, milyen üzenetet rejt, és kinek?

Figyelt kérdés

[link]

Létezik, hogy öt millióból nincs jobb mint ő? Már ebben a szektorban is a kisebbségek törnek be, nincs jobb nála, pl. egy magyar? Nagyon elkeserítő tud lenni

2018. júl. 9. 09:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
8%
Még a tetoválás problémáját valahogy meg kell oldanunk, de előreláthatóan snitzer és házipálinka lesz belőle.
2018. júl. 9. 10:39
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

Na jó, most már ne igyál többet :D

2018. júl. 9. 10:42
 13/27 anonim ***** válasza:
44%

Nem iszok alkoholt, rossz a szívem. :D Ez nekem belülről jön.

2018. júl. 9. 10:47
 14/27 anonim ***** válasza:
59%
Ez eléggé indiai.
2018. júl. 9. 10:51
 15/27 anonim ***** válasza:

Akkor viszont sürgősen nézz valami elfoglaltság/hobbi után :D

2018. júl. 9. 10:52
 16/27 anonim ***** válasza:
21%
A sötétbőrű országokban nem barnítókrémek és szolárium van, hanem fehérítőkrémek. Nálunk a napbarnított bőr számít szépnek, egészségesnek, ennyi.
2018. júl. 9. 10:59
 17/27 szántóvető ***** válasza:
0%
"Most már eljutottunk oda, egy szépségversenybe is képesek belekötni."-már '91-ben belekötöttek az akkori győztesbe akit ki is zártak utólag.
2018. júl. 9. 11:20
 18/27 anonim ***** válasza:
7%

Te kérdező, neked üldözési mániád van szerintem.

Egyáltalán nem "túl barna" a hölgy, és egyáltalán nem tűnik kisebbségi származásúnak.

De ha úgy is lenne, akkor sem ez alapján (bőrszín, származás) ítéljük meg az embereket.

Te pl. hiába vagy fehér bőrű, és hiába rendelkezel évszázadokra visszamenőleg igazolhatóan csak magyar ősökkel, paranoiás vagy. Vagy idióta. És gondolkodni sem tudsz (fyi: 5 millió nőnemű van összesen kb., de szépségversenyen igazából csak a húsz körüliek játszanak, és közülük is csak vajmi kevesen indulnak ilyen versenyeken).

Továbbá senki nem "láttat" senkit a legszebbnek, ezek a versenyeredmények szubjektív döntések eredményei, amikkel egyáltalán nem kell egyetérteni.

Nekem pl. volt egy évfolyamtársam, nevet nem írok; kórosan sovány, kicsit x-lábú, és egyáltalán nem egy szépség amúgy sem. Aztán mégis 2. vagy 3. helyezett lett egyszer az országos versenyen, olyan jól kitatarozták.

Szóval inkább egy üzenet neked: ne legyél hülye. :D

2018. júl. 9. 11:57
 19/27 anonim ***** válasza:
18%

Azért barna mert ez a divat. Külföldön csak fekete, ázsiai vagy keverék nyerhet versenyt, hófehér bőrű, szőke hajú fehér nő biztos, hogy nem. Hát az rasszizmus lenne...

az hogy a nők barnák akarnak lenni csak ennek a divathullámnak az utórezgései.

2018. júl. 9. 12:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnik cigányosnak, inkább csak sokat volt a szoláriumba. Elnézve a többi versenyzőt, ez valami furcsa oknál fogva elvárás lehet.

Amúgy a 2017-es Miss Helsinki óta nehéz lenne bármin is meglepődni, az ilyen versenyeken.

2018. júl. 9. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!