Szerintem "túl barna" a mostani "Miss World Hungary 2018", vajon kiknek érdeke ez most, hogy ilyet láttatnak legszebbnek, milyen üzenetet rejt, és kinek?
Létezik, hogy öt millióból nincs jobb mint ő? Már ebben a szektorban is a kisebbségek törnek be, nincs jobb nála, pl. egy magyar? Nagyon elkeserítő tud lenni
Na jó, most már ne igyál többet :D
Nem iszok alkoholt, rossz a szívem. :D Ez nekem belülről jön.
Akkor viszont sürgősen nézz valami elfoglaltság/hobbi után :D
Te kérdező, neked üldözési mániád van szerintem.
Egyáltalán nem "túl barna" a hölgy, és egyáltalán nem tűnik kisebbségi származásúnak.
De ha úgy is lenne, akkor sem ez alapján (bőrszín, származás) ítéljük meg az embereket.
Te pl. hiába vagy fehér bőrű, és hiába rendelkezel évszázadokra visszamenőleg igazolhatóan csak magyar ősökkel, paranoiás vagy. Vagy idióta. És gondolkodni sem tudsz (fyi: 5 millió nőnemű van összesen kb., de szépségversenyen igazából csak a húsz körüliek játszanak, és közülük is csak vajmi kevesen indulnak ilyen versenyeken).
Továbbá senki nem "láttat" senkit a legszebbnek, ezek a versenyeredmények szubjektív döntések eredményei, amikkel egyáltalán nem kell egyetérteni.
Nekem pl. volt egy évfolyamtársam, nevet nem írok; kórosan sovány, kicsit x-lábú, és egyáltalán nem egy szépség amúgy sem. Aztán mégis 2. vagy 3. helyezett lett egyszer az országos versenyen, olyan jól kitatarozták.
Szóval inkább egy üzenet neked: ne legyél hülye. :D
Azért barna mert ez a divat. Külföldön csak fekete, ázsiai vagy keverék nyerhet versenyt, hófehér bőrű, szőke hajú fehér nő biztos, hogy nem. Hát az rasszizmus lenne...
az hogy a nők barnák akarnak lenni csak ennek a divathullámnak az utórezgései.
Nekem nem tűnik cigányosnak, inkább csak sokat volt a szoláriumba. Elnézve a többi versenyzőt, ez valami furcsa oknál fogva elvárás lehet.
Amúgy a 2017-es Miss Helsinki óta nehéz lenne bármin is meglepődni, az ilyen versenyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!