Szerintem "túl barna" a mostani "Miss World Hungary 2018", vajon kiknek érdeke ez most, hogy ilyet láttatnak legszebbnek, milyen üzenetet rejt, és kinek?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy öt millióból nincs jobb mint ő? Már ebben a szektorban is a kisebbségek törnek be, nincs jobb nála, pl. egy magyar? Nagyon elkeserítő tud lenni
2018. júl. 9. 09:18
1/27 anonim válasza:
Nekem azt üzeni, hogy sokat járt szoláriumba.
2/27 anonim válasza:
Rasszista vagy!
1:Szoláriumba jár..
2: ha meg valakinek nem tetszik és szerinte van szebb, akkor induljon ő, ha magára gondol, vagy indítsa azt a személyt.
Am meg ha magyar, akkor is mi bajod?
3/27 anonim válasza:
Ha nézted tegnap a versenyt, akkor láthattad, hogy egy világos bőrű lányt sem lehetett látni. Van, aki napbarnított és van aki, szoláriumba jár. Sőt, a verseny előtt kifejezetten foglalkoznak azzal, hogy barnább legyen a bőr, hiszen ez szebb, mintha "hóember" lenne. Nem hiszem, hogy kisebbségi, viszont láttam egy-két lányt, akinek látszott az arcán, hogy az volt.
5/27 hollófernyiges válasza:
Szerintem is a Soros György fizette le a bírókat, hogy hozzászokjunk az arab bevándorlókhoz.
6/27 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a szépségverseny mindig is szubjektív volt. Nekem pl a legtöbbb szépségverseny győztes nem tetszik. Na a zsűrinek meg ez tetszett.
7/27 anonim válasza:
Ezt is biztos az Illuminátik intézték el, Soros pedig nővé operálja a Magyar férfiakat, hogy drogos börtöntöltelékek legyenek, meg még kokakólát is isznak.
8/27 anonim válasza:
Most már eljutottunk oda, egy szépségversenybe is képesek belekötni. Várom, mikor veszik kereszttűz alá a koncerteket :P
9/27 anonim válasza:
Az még semmi, hogy túl barna, de még ráadásul balkezes is és pályinkát sem iszik. Nem is Igazi Magyar az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!