Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mostani ír...

Mit gondoltok a mostani ír helyzet után az abortuszról?

Figyelt kérdés

Kérdések véget: még 20 év alatt vagyok, és szeretnék gyereket. Én nem tartom magam lelkileg elég erősnek egy abortuszról, de nem ítélem el, és nem is támogatom. Szerintem a nő döntése, hogy képes lenne-e felnevelni, vagy a gyerek egy rossz életbe születne. Továbbá szerintem butaság belevonni a vallást a kérdésbe. Eleve, aki nem hívő, annak a Biblia nem számít, aki meg hívő, annál fel sem merül, hogy legyen-e abortusza.

Az íreknél most legalizálták az abortuszt, és ahogy olvastam a kommenteket a különböző hírportálokon, szinte csak az írek szidalmazását olvastam. Vagy, hogy Isten haragja utol éri őket (?), vagy, hogy undorító népség lett. Aki pedig más véleményen volt, azt rögtön elkezdték szidni.

Ti mit gondoltok erről a témáról? Kérlek titeket, hogy a válaszaitok kultúráltak legyenek és ne legyenek személyeskedők.

2018. máj. 27. 12:21
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

29#

Számomra is megdöbbentő, hogy az emberkezdeményekért mindenki harcol, a megszületettekért már igen kevesen, a felnőttekért vagy öregekért pedig alig.

Hajléktalanság is betiltásra kerül, az a legegyszerűbb...

2018. jún. 15. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!