Új megszorítások jönnek?
Nekem túl bonyolult ez a cikk, de mintha ezt olvastam volna ki belőle. Már elég régen nem volt adóemelés, új adók bevezetése, meg ilyesmi.
Mindent megtesznek, hogy fogást találjanak rajtunk.
Az baxa a csőrüket, hogy a korábbiaknál sokkal többet szándékoznak költeni a magyarok biztonságának garantálására és ez a költségvetésben egy jelentős tétel.
Lemaradt a 3-asról:
A 2017-es 100 millió forint helyett 75 milliárd forint van előirányozva az illegális, tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó kiadásokra.
Kedves 5-ös, akkor azok a több tízezrek akiket szerintetek Orbán betelepített, nyilván eltévesztették a házszámot és azt hiszik Svájcban vannak?
Én nem vagyok ellendrukkered, bár lenne neked igazad és a kutya ne jönne ide, ... de sajnos nem téged igazol az európai helyzet.
A 90%-uk már nincs Magyarországon, te agyas.
Mesélj még 7-es!
Gondolom te vezeted a létszámjelentést!
Úgy csűritek-csavarjátok, ahogy éppen a téma hozza, ugye?
30-50ezer betelepítettről beszéltetek, most meg már nincsenek sehol?
Ez igen!
Csak így tovább, a hiteltelenségetek felé vezető úton!
Egész 8 év alatt nem voltak megszorítások, pedig előtte romokban volt az ország. Miért most lenne?
Semmi sem indokolja. Ez egy konteo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!