Most hogy megvoltak az önkormányzati választások, jönnek a Fidesz megszorítások?
Mert fenntarthatatlan a rendszer! Egészségügyből, oktatásból nem hiába vonnak el milliárdokat. Nincs pénz. Szerinted mire kellett az a 3000 milliárd forint magánnyugdíj?
A közmű szolgáltatók most is veszteségesek. A vége az lesz hogy kivonulnak. Amit az állam átvesz, az is veszteséges, csak elhitetik, hogy nem, mert az adónkból kompenzálják, de infrastruktúra fejlesztés nuku.
"Az első 4 évben sem voltak megszorítások, "
Nem, azok valóban nem voltak.
Csak adóemelések, új adófajták, szolgáltatókra, bankokra kivetett, és áthárított adók, manyup lenyúlás, meg ilyenek.
De megszorítások nem voltak. Egy darab se.
1. De nehogy már az pozitívum legyen, hogy jobb, mint az
mszp.
Én se tudtam nagyon kire voksolni, de azért elmentem, hogy azt mondhassam magamnak, hogy én megpróbáltam változtatni.
jobbik-nem más mint a többi párt. Ugyanúgy lop, mellesleg idegesít ez a nagy magyaroskodás + elolvastam a programjukat, 80% megvalósíthatatlan.
Fidesz-Most bizonyít, hát köszönöm, nem kell diktatúra.
Baloldal-Már bizonyított, soha többet
LMP-Alternatív lehetőség egyedül, de ő rá sem lehet azt mondani, hogy jó. Talán legkisebb rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!