1/24 anonim válasza:
Igen. Viszont a gazdagoknak enyhítések jönnek jövőre is. Fidesz kormány van.
2/24 anonim válasza:
Persze, hogy jönnek. Csak nem megszorítás lesz a neve, hanem valami kam név. Mint eddig. Pl. konvergencia program, kiigazítás, stb.
3/24 anonim válasza:
Reform... Nálunk a megszorítás új neve reform a fülkeforradalom óta.
És nem, nem lesznek megszorítások, ezt már Orbán magyar hangja (Szijjártó) is megmondta. Csak reformok lesznek.
Pedro
5/24 anonim válasza:
Szerintem most kezdjünk el egy kicsit hízni,mert lesz mit leadni.
Szerintem most az őszi leárazásokon már meg kellene venni a sátrakat,mert szerintem sokan abban fognak lakni.
Szóval készüljünk...
6/24 anonim válasza:
Biztos,hogy nem lesznek Orbán megmondta,hogy ő semmiből nem fog pénzt kivonni ,de valahonnan mégis előfog varázsolni! És én hiszek neki,mert olyan szépen csillogott a szeme közben!! *_*
7/24 anonim válasza:
igen Orbi mindig igazat mond, ő sose hazudik, pár embert még mindig az irányítása alatt tart, de kezdi ezt elveszíteni, mint ahogy azt múltkor láthattuk Gyöngyöspatán
szebb jövőt
8/24 anonim válasza:
ma 16:21
ss-ebb jövőt! Ja és nem vagyok náci,kikérem magamnak! És unalmas sem!
10/24 anonim válasza:
16:23!
nem kell félni a gáz nem fog fájni!!!:) CSak mély levegőt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!