Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lett volna ha Németország...

Mi lett volna ha Németország megnyeri a 2. világháborút?

Figyelt kérdés

2018. máj. 16. 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

'mindig meg tetszik felejtkezni a kommunisták sokkal több áldozatáról. Ejnye.'

Ezt azért nem mondanám, perpillanat azért nem hoztam fel őket, mert nem róluk volt szó :) Egyébként egykutya mindegyik.

2018. máj. 18. 11:26
 22/24 anonim ***** válasza:
22 akkor jóóó, megnyugodtam! Szerintem is, és azt is figyelembe kell venni: mindkettő végérvényesen MEGBUKOTT!
2018. máj. 18. 11:28
 23/24 anonim ***** válasza:
19%

'A német diktatúra nem robbantott ki háborút, a jó oldalon állt, és ellenségei okozták tömegek halálát. A demokráciáknál is jóval tisztább volt. Bár azoknál nem nehéz tisztábbnak lenni, akik csak úgy élvezetből atomot és egyéb bombákat dobnak civilekre.'

Télleeeg? Lengyelország megtámadása az mi, ha nem egyértelmű agresszió? Az Übermensch elmélete és a faji faxságai után a tisztább jelzőt legutolsóként és rohadt nagy fenntartásokkal aggatnám rá, hogy a koncentrációs táborokról ne ejtsek szót. A zsidó szekírozást csak azért nem hozom fel még, mert abban kivételesen nem ők voltak úttörők, de ott is kaszáltak rendesen.

Ha már bombázás: kik is bombázták Coventry-t és más brit nagyvárosokat, ha nem a Luftwaffe?

(Mielőtt jönnél Drezdával, Hamburggal.)

2018. máj. 18. 11:37
 24/24 anonim válasza:
100%
Hitler egységet teremtett volna, nem lenne bevándorlás. Egy remek világ lenne, ahol REND és FEGYELEM lett volna. Ami a legfontosabb, Magyarország, nem élte volna át azokat a borzalmakat a szocializmusban és kommunizmusban! HEIL HITLER!
2018. máj. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!