Mi lett volna ha Németország megnyeri a 2. világháborút?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 18:58
11/24 anonim válasza:
Ismét bizonyítottad, hogy agyilag egy alternatív világban élsz :D
12/24 anonim válasza:
Meg mindig jobbak lettek volna mint az orosz "felszabaditok"...
Nem kellene Angliaba mosogatni meg Svajcba teheneket gondozni, mert kb egesz Europa hasonlo gazdasagi szinten lenne. Ami biztos magasabb szinvonal lenne mint a jelenlegi tragyadomb.
13/24 anonim válasza:
A fasizmus nem ordas eszme, ha elolvasod a definícióját, abban az égvilágon semmi ordas nincs, sőt, könnyen belátható, hogy szükséges, ma is nagyon kellene, amikor a túlélésünk a tét. Én úgymond fasiszta vagyok, és egyáltalán nem vagyok ordas, tehát a rendszer sem lehet az. Spanyolországban vagy Olaszországban is egész jól működött, nem voltak tömeggyilkosságok (a polgárháborútól eltekintve). Szingapúr dúsgazdag ország lett a diktatúrájának köszönhetően, amely nagyon is élhető az ottaniak szerint.
14/24 anonim válasza:
*14
Attól hogy Szingapúrban diktatúra van, még nem jelenti azt, hogy ez a biztos recept mindenhova. Nálunk is volt diktatúra és mi lett belőle...
15/24 anonim válasza:
#15 Nem az számít, hogy diktatúra vagy demokrácia van (egyébként demokrácia még soha sehol nem volt a történelem során), hanem hogy ki van hatalmon. Sőt, egy diktatúra akár még jobb is lehet, mert a buta emberek nem tudják leváltani azt, aki jól teszi a dolgát.
16/24 anonim válasza:
Én a demokráciát részesítem előnyben és csöppet sem vágyom diktatúrára. Attól hogy egy diktatúra elért valamit, nem jelenti azt, másképp nem lehet. Számtalan országban van jólét és prosperitás úgy hogy soha nem volt zsebdiktátoruk.
17/24 anonim válasza:
16, néhány országban talán van (pl. Svájc, Kanada, Finnország), de ez az adott népen múlik inkább szerintem. De a legtöbb országban a demokrácia erkölcstelen embereket hoz felszínre, akik úgy verik át a népet, ahogy akarják, miközben a tisztességes, hazafias politikusok szélsőségesek, nem demokraták, nem sok esélyük van megszerezni a hatalmat. Egy jó diktatúra viszont sokáig fennmarad, és a faék egyszerűségű nép nem válthatja le. Ez történt Szingapúrban vagy anno Németországban is.
18/24 anonim válasza:
A német diktatúra háborút robbantott ki és tömegek haláláért felelős.
19/24 anonim válasza:
robgros mindig meg tetszik felejtkezni a kommunisták sokkal több áldozatáról. Ejnye.
20/24 anonim válasza:
A német diktatúra nem robbantott ki háborút, a jó oldalon állt, és ellenségei okozták tömegek halálát. A demokráciáknál is jóval tisztább volt. Bár azoknál nem nehéz tisztábbnak lenni, akik csak úgy élvezetből atomot és egyéb bombákat dobnak civilekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!