Szégyelnéd-e idegenek előtt, hogy ún. "rasszista" vagy?
Figyelt kérdés
Értitek mire gondolok, utálom a zsidót, a cigányt, meg a kínait, tehát a köznyelvben rasszista lennék. Ti fel meritek vállani idegenek előtt vagy inkább nem beszéltek, róla, ha nem muszáj?2010. jún. 12. 16:42
11/15 anonim válasza:
Hát egyetlen egyszer került szóba ilyen téma, és én annyit mondtam, hogy csak a cigányokat nem szeretem, erre mondták, hogy "De akkor te rasszista vagy!". Ekkor idéztem Benny Hill-t, aki a következőt mondta: "Nem vagyok rasszista, csak a kínaiakat utálom!" :D Én meg csak a cigányokat :DDD Kínaiakkal nagyon nincsen bajom, négerekkel sem, arabokkal sem volt eddig problémám... Cigókkal viszont a hócipőm tele van!
12/15 anonim válasza:
Én alapból nem vagyok rasszista, a ciggereket csak a viselkedésük miatt utálom nem azért mert barnák vagy mert Indiából indultak. De ha rasszista lennék kizárólag ciggerek előtt szégyellném. :)
13/15 jamesbond válasza:
Nem vagyok rasszista, csak tapasztalt.
14/15 anonim válasza:
"Le kéne szokni erről a rasszista dumáról. Én sem vagyok az, a cigányokat mégis utálom. Előítélet lenne? Nem. Kiharcolták maguknak az utálatomat."
Ez így van! Ritka az az ember aki nem utálja a cigányokat... És ezt maguknak köszönhetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!