Szégyelnéd-e idegenek előtt, hogy ún. "rasszista" vagy?
Figyelt kérdés
Értitek mire gondolok, utálom a zsidót, a cigányt, meg a kínait, tehát a köznyelvben rasszista lennék. Ti fel meritek vállani idegenek előtt vagy inkább nem beszéltek, róla, ha nem muszáj?2010. jún. 12. 16:42
1/15 anonim válasza:
Csak akkor ha előfölényben vagyok a társaim által megsegítve.
Élj ma, harcolj holnap.
2/15 anonim válasza:
Én akkor beszélek róla ha az idegent úgy ismerem meg hogy ő is utálja/nem szereti őket, célozgatással tudjuk előcsalogatni! De ha az idegen nem cigány,zsidó,kinai akkor nem fog harapni ha ezt tudja rólad! Főleg a cigány utálat véget, mert minden 3. magyarban benne van!
3/15 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista, és ezt nem is szégyenlem.
4/15 anonim válasza:
Nem szégyellném, a kisebbség élősködő részén, a pesti belvárosi kávéházas hülyegyerekeken meg a Becsület Napján tüntető tablettásboros punkokon kívül szerintem mindenki elfogadná.
5/15 baranyi kálmanné válasza:
Hát igen, mert valakit nem a bőre színe ,vagy a származása alapján kell meg ítélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/15 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista, de elnézve azokat, akik azok, aliga szégyelném, kitalálnék valami gagyi alibiindokot, és arra verném a nyálam.
7/15 anonim válasza:
Hanem a műveltsége alapján, ugye helyesírás bajnok?
8/15 anonim válasza:
Le kéne szokni erről a rasszista dumáról. Én sem vagyok az, a cigányokat mégis utálom. Előítélet lenne? Nem. Kiharcolták maguknak az utálatomat.
9/15 anonim válasza:
Utálom az orkokat, feketék akik gondot okoznak erre nincsenek. Emiatt nem érzem magam rasszistának, amúgy a legtöbben utálják őket szerencsére.
10/15 anonim válasza:
Ha utálod a cigányokat ,de elismered ,hogy vannak köztük rendesek is ,nem vagy rasszísta.Az nem a mi hibánk ,hogy 90%-uk 600 év alatt sem tanult meg viselkedni.....A jó részük tesz érte ,hogy utálják őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!