Manapság miért divatkoznak azzal a kijelentéssel a fiatalok hogy Orbán miatt menekültem el az országból vagy menekülük el Nyugatra, amikor a nagyobb fizetés miatt mennek el?
Mert nincs uj a nap alatt. Annak idejen meg Gyurcsány miatt takarodtak az országból... :)
Tökmind1 mire fogják ha nem az igazat mondják.
Az igazság az, hogy a kormány nem sokat tett az ország élhetőbbé tételéért.
Az fizetések emelkednek, a gazdaság erősödik, de ez világ szintű tendencia, nem a kormány érdeme.
Az igazságtalan adórendszer, az csapnivaló egészségügy és oktatás, a növekedés ellenére még mindig kiábrándító bérek, a társadalmat mérgező gyűlöletpropaganda... Mind hozzájárulnak a kivándorláshoz, nem csak a Fidesz hibája, de nagyon is közrejátszanak benne.
A gyerekeimmel készülünk kitelepülni.
Nem akarom egy ilyen országban nevelni őket.
A hét éves gyerek migránsozik az iskolaudvaron. Az emberek gyűlölködnek, félnek.
Az arab nőgyógyászt, aki megmentett engem és a nagylányomat, elüldözték.
Egy barátnőmnek hullik a haja. Kendőt szokott kötni a fejére az utcán, színeset, mindig máshogy. Egy este megdobálták, és üvöltözték, hogy takarodjon haza.
A munkahelyem megszűnt a vasárnapi boltbezárás miatt.
Két gyerekkel nem alkalmaznak sehol.
Egyedül nevelem őket. Ingyenes étkezés, de még féláru sincs nekik a suliban. Az egy főre jutó jövedelmünk fejenként 75forinttal több, mint a határérték.
Ezért 24.000 forintot fizetek.
Viszont cserébe ráláttam egy "Magyarország jobban teljesít" óriásplakátra.
Vas megyében :D
Körmend mellett konkrétan.
7.
Na, és hova is készülSZ kitelepülni? Mert a gyerekeidet csak hurcolod magaddal. Gondolom, olyan helyre, ahol jóval több lesz a családi pótlékod -mint egyedülálló anyának.
A gyerekeid nevét meg fordítva fogják írni, és ékezet nélkül, ugye. Ahol nem -csak- az iskolaudvaron lesz a migránsozás; majd meglátod.
Ilyen anya minek vállalt gyereket, mondanák a család-gyerekvállalás rovatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!