Nem szeretem a magyar emberek viselkedését. Mindenki ideges a munkahelyen, és a politiaka miatt is. Melyik országba katapultáljak?
Én is így vagyok vele, egyszerűen már utálom, hogy kimegyek az utcára és az első ember, akivel találkozom, az kritizál és leszólogat mindenért. De munkahelyemen is ugyanez van nekem is.
Én valamelyik északi országban gondolkodom. Azokra azt mondják, hogy megalszik a tej a szájukban, unalmasak, kényelmesek és be vannak lassulva, ellenben elég sokat piálnak a sötétség miatt és mindig szaunáznak. Pont nekem való hely. :D
Igen, a kelet-európaiak ilyenek a saját tapasztalataim szerint is, de a nyugatiak nem annyira.
A zsidózástól biztos meg fogja kedvelni a magyarok viselkedését.
Kultúráltak a fenéket, hagyjuk már ezt a dumát, sokszor az angolokba több kultúra szorult.
Bécs egyik utcáját egyetlen egy éjszaka alatt tele sz*rták. Nem migráncsok, bevándorlók, stb. hanem bulizó osztrák fiatalok, mert nem akartak várni vagy elmenni bármelyik nyivlános WCbe.
Németek kultúrája olyan, hogy sokszor már menekülnek tőlük az emberek. Nem csak Oktoberfestből, stbből kell kiindulni. Ismerősöméknek a lánya allergiás az egyik régebbi fajta festékre, kint derült ez ki. Mondták ezt a főbérlőjüknek, átfestette. Nem csak a szobát, az egész házat. Milyen festékkel? Persze, hogy olyannal, amit direkt mondtak, hogy ne használjon, mindezt azért, mert sértve érezte magát, amiért megszólták.
Erre mondom, hogy nem kell a saját nemzetünkre ujjal mutogatni, bőven vannak még mindenhol ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!