Orbán Viktor hány cm? Ha valaki találkozott már vele közelről, milyen magas kb? Interneten nincs róla infó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 21:21
1/29 anonim válasza:
Úristen... mikor fogok én ennyire unatkozni?:D
2/29 anonim válasza:
160-170 között van ha jól tudom.
3/29 anonim válasza:
Elképzelni sem tudom, miért érdekel. Beavathatnál. :D
Amúgy én többször is találkoztam vele dedikáláson meg rendezvényeken és 170-nél tuti magasabb, mert én vagyok annyi és nálam magasabb volt.
4/29 anonim válasza:
Tudom nem ide tartozik, de Kósával már találkoztam és ő valami 168-170 között van.
5/29 A kérdező kommentje:
Hát nem néz ki 170 centinek. Legalábbis mikor látom hogy áll pl. szijjártó mellett alig ér a válláig talán :)
Akkor biztos az olyan nagydarab
amúgy azért érdekel mert letörpézik állandóan, és tényleg olyan alacsonynak néz ki videón.
2010. jún. 10. 22:13
6/29 anonim válasza:
170 cm körül, de nemtudom engem ez sosem foglalkoztatott. Mivel focista így könnyen lehet, hogy van erről valami infó, bár nem hinném, hogy lényeges lenne.
8/29 A kérdező kommentje:
2010. jún. 11. 09:05
9/29 anonim válasza:
Miért, mihez kell, koporsóhoz? :D
10/29 A kérdező kommentje:
Csak érdekel. Mert ugye mondják mindig hogy törpe, meg ilyesmi. Egyébként tényleg olyan alapcsonynak tűnik a képeken, videókon, bár ott nem lehet lemérni pontosan hogy mekkora:) 177 cm meg nem éppen kicsi...
2010. jún. 11. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!