Mi a véleményed erről?
"Kis pajeszos, nagyon szereted kimagyarázni a dolgokat, igaz?"
te nagyon hülye vagy. Szerinted ha valaki védi a muszlim bevándorlókat, az zsidó??
Szerinted kik azok, akiknek várhatóan leginkább nem tetszik, hogy az agresszív iszlám már Európában is egyre komolyabb tényező??
Én pl. zsidó vagyok, és rohadtul nem tetszik, ahogy Európa kormányai homokba dugják a fejüket a nyilvánvaló probléma elől. Arról nem is beszélve, hogy az agresszív iszlám már nagyon komoly probléma a nyugati országokban, és egyre növekvő probléma.
12:27-es.
Itthon ezt a cigányok képében találhatod meg.
sajnos sztem a videóban sok igazság van. igaz h a bevándorlás komoly gond nyugaton, hisz tudjuk kezdődnek a problémák
pl: [link]
mindenki emlékszik a Párizs környéki diáklázadásokra ami ha jól emlékszem 2 hétig is eltartott mire lecsendesedtek.
igazából a szaporodásokhoz nem tudok hozzászólni de itthon egy bizonyos kisebbséget elnézve könnyen lehet igaz amit a videó állít. És tudom h ez mot fúj de rasszista de ez tényleg jelentheti a fehér Európa végét.
Ja még vmi. igazából a multi-kulti nem rossz úgy ahogy a nacionalizmus megjelenése előtt működött akár még Nagy-Magyarországon is. Az emberek jól megvoltak egymás mellett és ha kellett akkor magyarul/horvátul/szlovákul stb milyen nyelven szóltak egymáshoz. Tehát ki nem szarja le h más nyelven beszél mint én de alapból azért hasonló értékrend alapján élték életüket. Csak az a baj h ezt is kifordították magából és már a multi-kulti a világ minden részéről összerántott embereket jelenti amiből egyértelmű h lesznek olyan pontok amiket nem lehet összeegyeztetni.
"Csak az a baj h ezt is kifordították magából és már a multi-kulti a világ minden részéről összerántott embereket jelenti"
Pont ez az. Nem azzal van baj, hogy Európában nem "fajtiszta népség" vagy 1 nemzet él, de azért könyörgöm vhol meg kéne már húzni a határt hogy ki számít európainak és ki nem. Ebbe pl a négerek, cigányok, zsidók nem férnek bele és kész. Nem azért mert "alacsonyabbrendűek" vagy mert más a "bőrszínük" hanem egyszerűen azért, mert ők egy másik kultúra mint mi, más értékrendszerük van mint az európai népeknek. Be kéne már látni hogy ez a II. vh után felvett demagóg téveszme hogy "minden ember egyforma tulajdonságokkal rendelkezik és csak nevelés kérdése hogy milyenek lesznek, mennyire tudnak beilleszkedni a társadalomba" nem működik. Akár mennyit ölünk bele abba, hogy ezeket az európaitól idegen kultúrákat integráljuk a civilizációnkba, sosem fog sikerülni, mert ők egyszerűen mások mint mi. Persze vannak kivételek, amit a liberálisok meg a demagógok meglovagolnak hogy nolám van tudós zsidó, értelmiségi néger, dolgos cigány stb. és ezekkel telerakják a médiát de azt elfelejtik közölni, hogy ezek kirívó esetek és az adott népcsoportra egyáltalán nem jellemzőek. Ez olyan, mint ha mondjuk azt lovagolná meg a média hogy a fehérek között vannak munkanélküliek és úgy állítanák be mintha ez lenne jellemző. Arról a másik lózungról meg hogy ki melyik országba születik olyan nemzetiségű csak annyit hogy ha én tegyük fel Szaúd Arábiában születtem volna mert a szüleim tegyük fel kivándoroltak volna oda akkor most arab lennék? Aligha. Ugyanígy értelmetlen a "magyar zsidó" "magyar cigány" stb. is.
". Persze vannak kivételek, amit a liberálisok meg a demagógok meglovagolnak hogy nolám van tudós zsidó, értelmiségi néger, dolgos cigány stb. és ezekkel telerakják a médiát de azt elfelejtik közölni, hogy ezek kirívó esetek és az adott népcsoportra"
Ezen marha jót mosolyogtam, hogy nolám, van tudós zsidó, de ezek a kirívó estek az adott népcsoportra:)
Ezt most tényleg komolyan?
"Ezen marha jót mosolyogtam, hogy nolám, van tudós zsidó, de ezek a kirívó estek az adott népcsoportra:) "
Miért pl Einstein, Freud, (biztosan van még több is de most hirtelen nem jut eszembe más) zsidó származásúak, és ők "tudósnak" tekinthetők nem?
Viszont ha utánanézel, tény, hogy a feltalálók, a reáltudományokban fontos eredményeket elért híres személyek elsősorban az európai népekből származnak.
"Viszont ha utánanézel, tény, hogy a feltalálók, a reáltudományokban fontos eredményeket elért híres személyek elsősorban az európai népekből származnak."
Miért, szerinted az európaiak között nincsenek és főleg nem voltak zsidók?? Nincsenek magyar, német, orosz, stb. zsidók?? Dehogynem.
A világ Nobel-díjasainak több, mint 20%a zsidó származású, a "reálos" Nobel-díjakból még nagyobb az arány. A magyar Nobel-díjasoknak a fele. A nagy magyar matematikusok (abból a reáltárgyból, amiből nincs Nobel-díj) közül szintén kiemelkedően sok a zsidó (Úgy hasraütésszerűen kapásból, Erdős Pál, Lax Péter, Neumann János, Haar Alfréd, Halmos Pál, Turán Pál, Kőnig Dénes, Kőnig Gyula, Riesz Frigyes, Riesz Marcel, Gallai Tibor, Pólya György, Fejér Lipót, Rényi Alfréd, Péter Rózsa, mind világhírű matematikusok; a 3 magyar Wolf-díjasból -gyakorlatilag a matematikai Nobel-díj - 2 zsidó).
Szóval ha tényleg utánanézel, akkor azt találod, hogy a reáltudományokban fontos eredményeket elérő személyek közül rengeteg (számarányuknál messze magasabb) a zsidó származásúak aránya. Ezen belül sokan vannak, akik európai népektől származnak, mint ahogy a mi híres zsidó matematikusaink és feltalálóink is magyarok voltak és mellette zsidók is, nem zárja ki egymást a kettő.
"Szóval ha tényleg utánanézel, akkor azt találod, hogy a reáltudományokban fontos eredményeket elérő személyek közül rengeteg (számarányuknál messze magasabb) a zsidó származásúak aránya."
Ok ezt mondjuk elfogadom korrekt ellenérvnek, bár azért ha mondjuk az autót, léghajót, repülőt, elekromotort, transzformátort stb. tehát az olyan dolgok feltalálását nézzük amik konkrét civilizációs fejlődést hoztak ott már kevesebb zsidóval találkozunk. Ugyanúgy mint hogy a fontosabb művészeti ágazatok pl építészet, zene terén is.
"Ezen belül sokan vannak, akik európai népektől származnak, mint ahogy a mi híres zsidó matematikusaink és feltalálóink is magyarok voltak és mellette zsidók is, nem zárja ki egymást a kettő."
Ezt már korábban elmagyaráztam miért hülyeség. Most vki vagy zsidó vagy magyar azt kész. Olyan mint hogy most vmi vagy körte vagy alma. A "körtealma" az értelmezhetetlen. Attól még hogy vki Magyarországon él és zsidó származású zsidó nemzetiségű marad. Ez nem értem miért gáz? Én pl ha Angliába költöznék nem szégyenleném hogy magyar maradtam.
Ha már pont ez a "zsidó tudós" csípi ennyire a szemed akkor közelítsük meg a kérdést kicsit másként. Pl vegyünk egy konkrét európai népet mondjuk az angolokat. Tegyük fel készítenénk egy statisztikát hogy hány ember végez az angolok között termelő, alkotó tevékenységet (pl ilyen a fejlesztés is) és hány százalékuk pedig csak a már megtermelt javak újraelosztásában jeleskedik (bankárügyletek, kereskedelem, tőzsde, egyéb ilyen szolgáltatások pl biztosítók). Ezután készítenénk egy uilyen statisztikát a zsidókról is. Ha a kettőt összevetnénk azt tapasztalnánk hogy a zsidók közül jóval nagyobb arányban vannak azok akik csak az újraelosztásból élnek nem értékteremtő tevékenységből mint az angolok között. Ez egyben azt is megmagyarázza hogy miért élnek szanaszét a fejlett országokban miért nem telepedtek le anno egy külön országban mint a többi nép.
"Ok ezt mondjuk elfogadom korrekt ellenérvnek, bár azért ha mondjuk az autót, léghajót, repülőt, elekromotort, transzformátort stb. tehát az olyan dolgok feltalálását nézzük amik konkrét civilizációs fejlődést hoztak ott már kevesebb zsidóval találkozunk."
Hát ezekből így kapásból, az első irányítható léghajót (a zeppelint) egy Schwarz Dávid nevezetű magyar zsidó találta fel, az egyik első benzinmotoros autót meg egy Siegfried Marcus nevű német származású osztrák zsidó építette. A szuperszonikus repülés atyjának egy Kármán Tódor nevű magyar zsidót tartanak.
De ha már ilyen "mit adtak nekünk a rómaiak" fílingre mész, akkor lehet sorolni a hologramot, a polaroidot, a golyóstollat, az indigót, a közlekedési lámpákat, a farmernadrágot, a gramofont, a bevásárlókocsit, a gumióvszert, a videófelvevőt, a defibrillátort, a peacmakert, hepatitis B elleni vakcinát, leukémiára gyógymódot, a fogamzásgátló tablettát, az immunszuppresszánsokat, a lézert, a kolera és bubópestist elleni vakcinát, tv távirányító, a virtuális valóságot, a villanyórát, a videojátékot, a nyílt kulcsú kódolást (amin a bankrendszer meg minden alapul), a Copaxon nevű sclerosis multiplex elleni gyógyszert, a hajlékony endoszkópot, a korabeli navigációs eszközt: a Jákob botját, a beültethető kardiális defibrillátort, a kemoterápiát, az újraírható CD-t, az újabb napelemeket, a süket-néma jelbeszédet, az első telefont, az első geostacionárius kommunikációs műholdat, , és még elég sokáig sorolhatnánk.
Tehát hadd röhöghessek már fel hangosan, ha arról az embercsoportról, amely világ lakosságának kb. 0,2%át teszi ki, és emellett a kémiai Nobel-díjasok 20%át, a fizikai Nobel-díjasok 25%át, és az orvosi Nobel-díjasok 27%át adja, valaki idejön, és azt képes mondani, hogy hát kirívó esetként végül is volt zsidó tudós, úgy mutatóba.
Örkényi groteszk.
(amúgy abszolút lényegtelen, de ha már ennyire témánál vagyunk, akkor már megjegyzem, Örkény is zsidó származású volt).
----------
"Ezt már korábban elmagyaráztam miért hülyeség. Most vki vagy zsidó vagy magyar azt kész. Olyan mint hogy most vmi vagy körte vagy alma. A "körtealma" az értelmezhetetlen."
Ez az, amitől hülyét kapok, főleg amikor egy magyar jön ezzel, pont abból a népből, amiből gyakorlatilag nem tudsz olyan embert mutatni, akinek felmenői között ne lenne valamilyen betelepített nép. Ilyen alapon gondolom te a sváb származású magyarokat se tartod magyarnak, a kun, a jász, a szláv eredetűeket se, csak tudnám, akkor kiket. Vagy akkor egy már Amerikában született magyar (mondjuk egy '56kor kiment leszármazottja) nem tarthatná magát egyszerre amerikainak és magyarnak is? Milyen agymenés ez már.
Amúgy meg nem te fogod majd eldönteni, ki is a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!