Mit gondoltok erről a dokumentumfilm sorozatról? Többi lent,9/11
http://www.youtube.com/watch?v=e_n4bcfIOZMz
Megnéztem mind a 10 részét. Ledöbbentem és elhittem az egészet. Tulajdonképpen a pénz miatt vesztette életét az a több mint 2800 ember? Vélemények?
Az ikerépületet úgy tervezték, hogy egy más repülőtérről érkező repülő becsapódását kibírja. Azzal pedig nem számoltak, hogy a saját repülőterükről felszállva azonnal bele is vezetik az épületbe. A kerozin okozott mindent. Az arabok alapos tervezéssel és szerencsével jól megcsinálták.
Nem kizárt az összeesküvés elmélet, a pénz nagyon befolyásolja az embereket. Példát hoznék rá ( Magyarországon is tudnak ölni a nyugdíjért), de inkább nem (<- hupsz). De ez az elmélet nem is valószínű, úgyhogy érdemes nyitott szemmel járni, de nem kell elhinni mindent.
"Megnéztem mind a 10 részét. Ledöbbentem és elhittem az egészet."
Sajnállak.
De a hozzád hasonlók számára készült egy csomó jó segédanyag, pl. ez:
>elmagyarázták a fizikai oldalát is
Gondolom te ilyen fizika professzor lehetsz, hogy ilyen biztos vagy benne, hogy nem vertek át ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!