Szerintetek milyen eszközökkel fogják vívni a III. világháborút?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 19:38
12/15 Jocopapa válasza:
Ezt a kérdést feltették a második világháború után Albert Einsteinnek is.
Ő a következőt válaszolta: hogy a harmadikat mivel fogják megvívni azt nem tudom, de a negyediket kövekkel és botokkal.
13/15 anonim válasza:
Valószínűleg pár pillanat alatt vége lesz. Egy gombnyomás az egész, és kész az atomkatasztrófa.
14/15 anonim válasza:
Dániel könyve Ferenc József császártól kezdve végigköveti a háborúkat. Az ég négy szelleme háborút támasztott a tenderen, így kezdi. Ez 1914. Jelenleg Dániel 11. rész 8. versénél tartunk.A következő lépés az Északi király lerohanja a Déli király földjét. Ez Oroszország és Európa. De nem marad ott, hanem visszatér földjére. Sajnos tiltott a honlapomat megadni, ott részletesen le van írva a folyamat.Próbálja megtalálni például az "A III. világháborúhoz vezető út" menüpontot. Talán ez nem minősül reklámnak.
15/15 anonim válasza:
szerintem az űrben kezdődik majd... működésképtelenné teszik a műholdakat, űrállomásokat, és megbénítják a teljes áramellátást, hogy összeomoljon a rendszer az államokban (mellesleg már erre alkalmas technikákat is kifejlesztettek bizonyos országokban, ehh). Ha kitör a pánik, onnan már egyenes út vezet a háborúhoz. Szerintem a gazdasági csapásokkal indul el az egész, mint ahogy most is alakulnak a dolgok folyamatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!