Jobb lett volna az emberiségnek, ha a németek nyerik az I. vagy a II. világháborút?
Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 08:19
1/21 hollófernyiges válasza:
Az emberiségnek az lett volna jó, ha a megélhetési migráns germánok nem verik szét a Római Birodalmat.
2/21 anonim válasza:
Épp most olvasok egy könyvet amiben le van írva, hogy mi volt a náci birodalom célja a győzelem után.
Nem lett volna jobb, sőt! Egyébként Magyarország a szemükben nem volt más csak szolganép.
3/21 A kérdező kommentje:
Miért, mi volt a céljuk? A fejlődés?
A kérdés pedig nem a magyarokról szólt, hanem az emberiségről.
2016. szept. 2. 08:54
4/21 anonim válasza:
Ja a fejlődés, boldog dolog az a Lebensraum meg a többi. Szerintem azért járj be a középsulis óráidra.
5/21 A kérdező kommentje:
Kezdjük azzal, hogy ha németekből több van, az nagyobb fejlődést is von magával.
2016. szept. 2. 09:22
6/21 anonim válasza:
Ha nyernek az elsőben akkor a második már totál nem úgy alakul ahogy alakult. Akkor Hitler nem jut hatalomra meg akkor egészen más lenne a szituáció.
7/21 anonim válasza:
Miért is? A német valami különleges faj, amit ufók telepítettek ide valami kísérlet miatt, vagy mitől lett jobb egy német egy másik embernél?
8/21 A kérdező kommentje:
Nézd meg mondjuk Németország fejlettségét és nézd meg például Oroszországét.
A németeknek sokkal kisebb területük van és mégis kétszer akkora a GDP-jük.
Akkor most képzeld el, hogy mire lenne képes egy olyan Németország, ami akkora, amekkorát Hitler tervezett.
2016. szept. 2. 09:32
9/21 anonim válasza:
Nézd meg Japán vagy Svájc GDP-jét, egy főre leosztva jobban állnak mint a németek, akkor legyenek mindenhol japánok vagy ez mégis milyen érvelés? De jelenleg szerintem még közel keleti ország is van, ahol jobb értékre jön ki a GDP akár terület akár emberre leosztva, bár nem tudom, területre hogy lehet gdp-t nézni.
10/21 anonim válasza:
Nem a közgázon teccik tanulni ugye eltaláltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!