Dps666 kérdése:
Már a redditen is politizálnak a magyarok?
Figyelt kérdés
Ismerem ezt a weboldalt, mindig valami programozási cucc miatt néztem meg. De ezek itt is csak politizálni tudnak ?
2018. febr. 8. 20:55
1/8 anonim válasza:
Őszintén tedd fel magadnak a kérdést, hogy amikor a Hungary subredditre kattintottál mit vártál? Külföldi kommentelőkön kívül akiknek turisztikai kérdéseik vannak.
2/8 A kérdező kommentje:
én simán csak a redditre kattoltam és bejött ez a hungary: soros györgy, orbán viktor meg stb.
2018. febr. 8. 21:17
3/8 anonim válasza:
És te trollkodsz ott a frissen regelt xplayerx névvel?
4/8 A kérdező kommentje:
igen én, de ez nem trollkodás! szánalmas szánalmas
2018. febr. 8. 21:39
5/8 anonim válasza:
De az. A következő ilyen beszólásért repülsz onnét, ugye tudod?
6/8 anonim válasza:
szánalmas szánalmas
szánalmas szánalmas
szánalmas szánalmas
szánalmas szánalmas
7/8 anonim válasza:
A magyarok vérében van a politizálás, sokszor minden alkalmat megragadnak egy jó kis politizálásra, ezért olyan népszerű az iskolákba is bevinni a politikát, kampányokat tartani az iskolában, stb.
8/8 anonim válasza:
Szánalmas kis fideszmadár vagy, ahogy mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!