A magyarok egy része utálja a szlovákiai magyarokat?
Figyelt kérdés
Ugyanis több ilyen kommentet és megjegyzést láttam oldalakon , és az egyik ismerősünk fia is elment másik iskolába , mert nem bírta elviselni a sok megjegyzést . Tótozták őt , a tanár a szemét Felvidékről beszélt .
Az eset talán Esztergombam vagy Székesfehérváron történhetett :/
Nekem volt szlovákiai magyar ismerősöm, én bírtam. Ha valaki nem szereti őket az valószínűleg irigységből fakad - lévén a felvidékiek nagy része a nyugati területeken, Pozsony vonzáskörzetében él, ami elég gazdag környék, tehetősebbek, mint az átlag magyar.
2017. dec. 2. 20:47
2/21 anonim válasza:
Csak a FIDESZ szavazókat.
2017. dec. 2. 20:51
3/21 anonim válasza:
Az ilyen fröcsögők még a határon belülieket is utálják.
2017. dec. 2. 20:58
4/21 anonim válasza:
Jó nagy gyökerek ha ilyeneket mondtak de az átlag azért nem ez.
2017. dec. 2. 21:06
5/21 anonim válasza:
Csak azokat, akik bar anyanyelvi szinten beszelik a magyart, de mikor szlovakiaban kerdezel tole valamit, ugy tesz, mintha nem ertene.
2017. dec. 2. 21:12
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Ugyanis én Szlovákiában élek ( Komárom szlovákiai fele) és ez eléggé meglepett :)
2017. dec. 2. 21:15
7/21 anonim válasza:
Vannak mindig gyengébb emberek. Nézd meg a második hozzászólót a hüle politika miatt gyűlölködik más magyarok ellen. Mert azok nem azokra szavaznak akik ellenük usztanak.
2017. dec. 2. 21:16
8/21 anonim válasza:
minden magyar testvéred a világon, bárhol is éljen
most azért mert külföldről származik bármilyen oknál fogva, nem fogok utálni egy magyart se :)
csak az olyanokkal lenne bajom aki lop, csal, hazudik stb...
de ha nekem lenne egy ilyen felvidéki/délvidéki/kárpátaljai vagy egyéb külföldről származó magyar osztálytársam és bárki is csak egy rossz szót szolna rá mert hogy nem magyarországon lakott vagy valami, úgy kioktatnám hogy csak nézne, az se zavarna ha a tanárnak kellenne megmagyaráznom, hogy mi a helyzet :)
2017. dec. 2. 21:21
9/21 anonim válasza:
"Nézd meg a második hozzászólót a hüle politika miatt gyűlölködik más magyarok ellen. Mert azok nem azokra szavaznak akik ellenük usztanak."
Ilyen egy vérbeli qrcsány-droid, átlag ballib. :)
Nos az ilyenek fröcsögnek még a belföldi magyarok ellen is!
2017. dec. 2. 21:23
10/21 anonim válasza:
Igen, egy barátom szintén felvidéki és ő is beszámolt hasonlókról. De azt mondta, hogy nincs sok ilyen, de ő próbál is normálisabb körökben mozogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!