Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok egy része utálja a...

A magyarok egy része utálja a szlovákiai magyarokat?

Figyelt kérdés

Ugyanis több ilyen kommentet és megjegyzést láttam oldalakon , és az egyik ismerősünk fia is elment másik iskolába , mert nem bírta elviselni a sok megjegyzést . Tótozták őt , a tanár a szemét Felvidékről beszélt .

Az eset talán Esztergombam vagy Székesfehérváron történhetett :/

2017. dec. 2. 20:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én budapesti vagyok, de még sosem hallottam hasonlót.

A gyerekek szekálása az nem egy átalános társadalmi vélemény, hanem találtak valamit amiben eltér a többitől, ezért bele lehet kötni.

2017. dec. 2. 21:44
 12/21 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam , ugyanis ez egyetemen történt ...😞😞
2017. dec. 2. 21:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ugyanolyan magyar a határon túli, mint az inneni. Viszont azt nem bírom, mikor a szlovákiai magyar még Bp-n is szlovákul beszél, meg szlovák zászlót hurcibál magával, mert az már tényleg a tót kategória.
2017. dec. 2. 22:10
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Ez sajnos így van, egyik ismerősöm többször is megkapta, hogy "Mit tudhatsz te, nem is itt nőttél fel", "Ne szólj bele, mert nem tudhatod, mert Szlovákiából jöttél" és ehhez hasonló megjegyzéseket.
2017. dec. 2. 22:22
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen nincs, mert minden szlovák magyar, csak az áruló része, arról meg nem tehetsz, hogy pont ott húzták meg a határt. Tehát röviden: a szlovákok hálátlan unokatesóink, a japánok meg az édestestvéreink, ezért olyan okosak, kis müszaki zsenik.
2017. dec. 2. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:

"A gyerekek szekálása az nem egy átalános társadalmi vélemény, hanem találtak valamit amiben eltér a többitől, ezért bele lehet kötni."

Csak az ominózus gyereket pont azért kezdték el szekálni mert szlovákiai magyar....

2017. dec. 2. 22:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert buta proli
2017. dec. 2. 23:56
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
Csak azok, akik úgy általában a magyarokat utálják. Belőlük is van bőven, bár én nem tartom őket magyarnak.
2017. dec. 3. 07:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én nem utálom a szlovákiai magyarokat, csak azokat, akik bunkó módon váltanak magyarról szlovákra. Nos ők a szemeben nem magyarok és nem is szlovákok.

Sajnos az egyik határmenti Tesconál is előfordult már az ilyen magyar oldalon, nos nem tudtam szó nélkül hagyni, természetesen szlovákul, mert igaz nem anyanyelvi szinten beszélem, de tanultam.

2017. dec. 4. 15:53
 20/21 anonim válasza:
100%
Nyitrához közel lakom, és én is találkozom ilyennel. Főleg, hogy hetente járok oda.
2017. dec. 4. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!