Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Budapest fejlődött az elmúlt...

Budapest fejlődött az elmúlt 8 évben?

Figyelt kérdés

Szerintem rengeteget fejlődött.

Mind a kerületek önállóan, főleg a 8., 9., 13. Mind pedig a tömegközlekedés.

Egyre több dolog frissül, újul meg.

Például itt olvasgatva a kérdéseket is az tűnik szembe, hogy egész jó véleménnyel vannak a fővárosiak az otthonukról. Talán jobb véleménnyel, mint 2010-ben.

A kosz és a hajléktalanok mondjuk továbbra is probléma...

Illetve jó, hogy rengeteg az építkezés, de néhány kerület mintha úgy gondolná, hogy a sok építkezéssel minden meg van oldva, közben romlik náluk a közbiztonság és lepukkantak a közterületek. Nem a 8, 9, 13-ban tapasztalom ezt.

Tudom, önkormányzati választás 2019-ben lesz csak.

2018. febr. 1. 19:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A mi utcánkban eddig 3-szor rakták újra a járdát, mert fél év alatt elhasználódott, olyan borzasztó a minősége. Ezen kívül nem történt semmi. Minden tiszta mocsok, mert alig van kuka, az utcákat senki nem takarítja, a tömegközlekedés meg egyenesen katasztrófa. A buszosok sosem indulnak pontosan, így nem tudod, mire alapozz, pedig még modern alkalmazásuk is van, amikre szintén nem alapozhatsz, mert az is mást mutat, mint a tényleges. Nem tudom, szerintem nem lett jobb itt semmi.
2018. febr. 6. 13:17
 22/22 A kérdező kommentje:
Ez a 11. kerület? :D
2018. febr. 6. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!