Budapest fejlődött az elmúlt 8 évben?
Szerintem rengeteget fejlődött.
Mind a kerületek önállóan, főleg a 8., 9., 13. Mind pedig a tömegközlekedés.
Egyre több dolog frissül, újul meg.
Például itt olvasgatva a kérdéseket is az tűnik szembe, hogy egész jó véleménnyel vannak a fővárosiak az otthonukról. Talán jobb véleménnyel, mint 2010-ben.
A kosz és a hajléktalanok mondjuk továbbra is probléma...
Illetve jó, hogy rengeteg az építkezés, de néhány kerület mintha úgy gondolná, hogy a sok építkezéssel minden meg van oldva, közben romlik náluk a közbiztonság és lepukkantak a közterületek. Nem a 8, 9, 13-ban tapasztalom ezt.
Tudom, önkormányzati választás 2019-ben lesz csak.
Hát 2010-ben igen siralmas állapotok voltak. Nekem az volt a véleményem, hogy Bp szép önmagában, de....
Villamosvonal nem épült, új jármű irtó kevés jött, az utastájékoztatás a béka .. Alatt, az Alstom metrókat évekig nem állították forgalomba, a 4-es metró építése úgy lelassult, hogy szinte leállt.
Az én kerületem megváltozott teljesen, pálfordulás történt. Pl az összes, de az összes közpark és tér felújítva. Felújított sztk, felújított ovik, bölcsik, néhol teljesen új, nagyobb épületet emeltek; új játszóterek, parok és kutyafuttatók.
Szerintem ez a lopás az, ami mindenütt jelen van.
Amúgy meg lopás ide vagy oda, szerintem most is élhetetlen Budapest, de egy fokkal használhatóbb és szebb, mint a Demszky éra után.
Ami látványos és kirakatként funkcionál, jobban néz ki. Ami viszont a praktikai, és fenntarthatósági szempontokat illeti, bizonyára a következő társaságnak marad rengeteg szerződésben aláírt, de nem teljesített határidővel.
Ha valaki ebbe nem fullad bele, akkor mi fogunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!